Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

27-06-2023 09:44 Kategori: Güncel

ATSO Başkanı Sami Karaoğlan'dan Kurban Bayramı Mesajı

ATSO Başkanı Sami Karaoğlan'dan Kurban Bayramı Mesajı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Milli ve manevi değerleri barındıran dinimizin en anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı’na hep birlikte ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz."

Haber Akhisar

Milli ve manevi değerleri barındıran dinimizin en anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı’na hep birlikte ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı ifade eden bayramımız vesilesi ile 18 Haziran Pazar günü İlçemizde yaşadığımız şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel ve taşkından etkilenen üyelerimize ve hemşehrilemize geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletiyoruz. Bundan sonraki süreçte bu tür felaketlerin tekrar yaşanmamasını diler, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin ve hemşerilerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtiriz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm İslam âleminin, hemşerilerimizin ve Akhisar iş dünyasının Kurban Bayramı’nı kutluyor, bayramın ülkemize, ulusumuza ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur getirmesini diliyoruz.”



Bu haber 420 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ