Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

09-06-2023 17:11 Kategori: Güncel

ATSO Başkanı Sami Karaoğlan'a TOBB'den Yeni Görev

ATSO Başkanı Sami Karaoğlan'a TOBB'den Yeni Görev
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan TOBB’nin 79. Genel Kurulunda gerçekleştirilen seçimlerde İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu Üyeliğine seçildi."

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sami Karaoğlan TOBB’nin 79. Genel Kurulunda gerçekleştirilen seçimlerde İklim Değişikliği ve Çevre Kurulu Üyeliğine seçildi.

Başkan Karaoğlan yaptığı açıklamada, kendisini bu göreve layık gören başta TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere Genel Kurula katılarak desteklerini veren tüm delegelere ve ATSO Yönetim Kurulu ile Meclis Üyelerine teşekkür etti. Gelişen teknoloji ve artan insan sayısı nedeniyle su kaynaklarının kirlendiğini ve azaldığını bunun da önemli problemleri beraberinde getirdiğini, gelişen sanayinin de su talebini arttırdığını söyledi. Tarım Bölgesi olan ilçemiz için de su kaynaklarının oldukça önemli olduğunu ve su kaynaklarımızın geleceğe ulaştırılması konusunda lobi çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. Yeni göreviyle birlikte bu konuda geliştirilecek her projede Üyelerimiz, Akhisar’ımız ve geleceğimizin için üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağını belirterek, yeni görevinin Odamıza, üyelerimize ve Akhisar’ımıza hayırlı olmasını diledi.

ATSO Başkanı Sami Karaoğlan’a TOBB’den Yeni Görev
ATSO Başkanı Sami Karaoğlan’a TOBB’den Yeni Görev



Bu haber 669 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ