Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

26-10-2020 11:17 Kategori: Güncel

Akhisarlı Muhtarlardan Asfalt Teşekkürü

Akhisarlı Muhtarlardan Asfalt Teşekkürü
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar’da, mahalle muhtarları ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, il genelinde yapılan yol çalışmaları hakkında bilgi verdi."

Haber Akhisar

Akhisar’da, mahalle muhtarları ile bir araya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, il genelinde yapılan yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öztozlu, asfalt sezonu boyunca tüm Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma temposunda çalışıldığını belirtirken, mahalle muhtarları da bu sezon Akhisar’da yapılan 84 kilometrelik sathi kaplama nedeniyle teşekkür etti.

Pandemi süreci ve TÜPRAŞ’ın bitüm satışını geçici olarak durdurması nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına planladığı tarihte başlayamadı. 24 Temmuz tarihinde TÜPRAŞ’ın bitüm satışına başlamasıyla birlikte yol yapım çalışmasına başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte 800 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. İl genelinde vatandaşları modern yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da da 84 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Doğan Ensivri ile mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Bünyaniosmaniye Mahallesinde yaklaşık 20 mahalle muhtarları ile bulaşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, yol çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

800 Kilometre Asfalt Çalışması

Manisa’ya eş değer hiçbir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi ekipleriyle bu kadar asfalt çalışması gerçekleştirmediğini belirten Öztozlu, “Geçen sene 350 kilometre sathi kaplama çalışması yapmıştık. Bu sezon 800 kilometre sathi kaplama çalışması gerçekleştirdik. Allah razı olsun, başkanımız bize iş makinesi anlamında, malzeme anlamında bütün desteğini verdi. Bu süreçte iki olumsuz durum yaşadık. Tam sahaya çıkıp, çalışmalara başlayacağımız dönem pandemi ortaya çıktı. O süreçte, bir aya yakın şantiyelerimiz kapandı. Haziran ayında da, asfalt atacağımız süreçte TÜPRAŞ bitüm üretimini durdurdu. Haziran ayının başından 24 Temmuz’a kadar biz bitüm alamadık. 2 aya yakın bir vaktimiz de bu arada geçti. Bitüm üretimim başladığı 24 Temmuz tarihinden itibaren bayram seyran, cumartesi pazar demeden özveriyle çalışan arkadaşlarımızın emeğiyle bugün itibariyle 800 kilometre asfalt çalışmasını tamamladık. Bu bir rekordur. Manisa’ya eş değer hiçbir büyükşehirde de kendi ekipleriyle bu kadar asfalt atılmamıştır” dedi.

“Güle güle kullanın”

Yapılan yol çalışmasının ilçe sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Öztozlu, “Akhisar ilçemizde de muhtarlarımızın, dernek başkanımızın, koordinatörümüzün, şantiye şefimizin hepsinin işin içinde olması, ortak işbirliğiyle çalışma yapılacak yolların seçilmesi güç kazandırdı. Daha hızlı hareket edilmesini sağlandı. Bugün itibarıyla 84 kilometre, 1. Kat ve 2. Kat sathi kaplama çalışması ilçemizde yapılmış oldu. Akhisar en büyük ilçelerimizden biri.  Gönül isterdi ki, şu iki ayı da boşa geçirmeyip bugün 800 kilometre değil de, bin 100-bin 200 kilometre yol çalışmasından söz edelim. Allah nasip ederse, seneye hedefimiz bin kilometrenin üzerinde sathi kaplama çalışmasını tamamlamak. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın” dedi.

Konforlu ve Güvenli Ulaşıma Kavuştular

Yapılan yol çalışması nedeniyle memnuniyetini dile getiren mahalle muhtarları ise, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.

Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı-Bünyaniosmaniye Mahalle Muhtrarı İhsan Gümüş: Yol yapımında Manisa’da genelinde 800 kilometrelik bir yol çalışması, bunun 84 kilometresi Akhisar’a ayrılmış. 10’da biri anlamına geliyor. Bu konuda çok teşekkür ediyoruz.  Hizmetlerin devamını bekliyoruz. Buradan Cengiz başkanımıza selam gönderiyoruz.

Kurtulmuş Mahalle Muhtarı Mehmet Eren: Kurtulmuş, Kobaşdere ve Akkocalı Mahalleleri arasında yolun hem genişletilmesinden, hem de yolların yenilenmesinden dolayı mahallem adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

Üçavlu Mahalle Muhtarı Fatih Uyar: Yolumuz uzun zamandan beri asfaltlanmamıştı. Zeytinliova-Üçavlu arasındaki bu yolumuz asfaltlandı. Çok güzel oldu. Vatandaşlarımız, köylümüz bundan çok memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.

Erdelli Mahalle Muhtarı Mehmet Çetin: Erdelli- Sakarkaya, Erdelli- Sindelli arasındaki yolumuzun asfalt ekibi tarafından, asfalt yapılmasından dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza minnettarız. Çok teşekkür ediyoruz. Erdelli Mahallesi Muhtarı olarak Büyükşehir Belediyesinden gurur duyuyorum. Erdelli Mahallesi halkı da Büyükşehir Belediyesinden çok memnun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Sakarkaya Mahalle Muhtarı Hayati Erkovan Erdelli- Sakarkaya yol çalışmasından dolayı sayın başkanımıza çok teşekkür ederim. Köylü olarak, millet olarak memnunuz.

Sindelli Mahalle Muhtarı Tunay Aytan: Erdelli- Sindelli, Erdelli- Sakarkaya arası asfalt yapıldı. Köylerimize bütün çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Işıkköy Mahalle Muhtarı İlhan Şen: Işıkkköy- Gökçeköy arası, Işıkköy- Seyitoba arası yolumuzda sathi kaplama çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ederim.

Ballıca Mahalle Muhtarı İbrahim Özkul: Osmaniye ile Ballıca arasındaki yolda asfalt çalışmasını gerçekleştirdik. Hoşumuza gitti. Yolda ilk önce dolgu malzemesiyle bir temizlik yapıldı. Üzerine de sathi kaplamayla 10 numara bir yol oldu. Çok memnun olduk. Emeği geçenleri kutlarım.

 Eroğlu Mahalle Muhtarı Muslihittin Kılınç: Mahallemizin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda asfalt çalışması yapıldı. Çok güzel oldu. Cengiz başkanımıza çok teşekkür ederiz.

Akhisarlı Muhtarlardan Asfalt Teşekkürü
Akhisarlı Muhtarlardan Asfalt Teşekkürü
Akhisarlı Muhtarlardan Asfalt Teşekkürü
Akhisarlı Muhtarlardan Asfalt Teşekkürü



Bu haber 2352 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ