Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

28-07-2023 13:09 Kategori: Güncel

Akhisar 22. Kez Worldfood'da

Akhisar 22. Kez Worldfood'da
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Dünyanın en önemli gıda fuarları arasında bulunan WorldFood İstanbul tarihinin en yüksek katılımcı sayısıyla bu yıl 31. kez TÜYAP Fuar Merkezinde kapılarını açmaya hazırlanıyor."

Haber Akhisar

Dünyanın en önemli gıda fuarları arasında bulunan WorldFood İstanbul tarihinin en yüksek katılımcı sayısıyla bu yıl 31. kez TÜYAP Fuar Merkezinde kapılarını açmaya hazırlanıyor. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO)  ile Akhisar Ticaret Borsası(ATB)'nın üyeleri ile birlikte geleneksel hale gelen katılımı bu yılda devam ediyor. ATSO ve ATB üyeleriyle birlikte fuara 22. kez katılacak olmanın heyecanı ile çalışmalarına başladı.

ATSO ve ATB'dan yapılan açıklamada; 10 Ülkeden, 100 yabancı, 700 yerli toplam 800 firmanın, 125.000 metrekare kapalı fuar alanında rekor katılımıyla gerçekleşecek olan fuarda, Akhisarlı 20 üretici firmanın 500 metre kare alanda ATSO ve ATB organizasyonu ile şehrimizi her yıl olduğu gibi başarılı bir şekilde temsil etmeye hazır olduğu belirtildi. Katılımcıların çok sayıda sektör ve pazar nişinde faaliyet gösteren dünyanın en kaliteli gıda ve içecek ürünleri üreticilerinden oluştuğu, WorldFood İstanbul’a katılarak Türkiye ve Dünyadaki satıcılarla tanışma, yeni anlaşmalar imzalama ve oldukça büyük bir pazarda satışlarını artırma şansına sahip oldukları, tüm organizasyonu üstlenen ATSO ve ATB yaptıkları bu çalışma ile üyelerinin pazar payını arttırmayı, ilçemize katma değer katmayı ve ilçemizin bilinirliğinin arttırılmasını hedeflendiği, Dünyanın her yerinden ziyaretçi akınına uğrayan fuarda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi üyelerimize ait stantların yine ilgi odağı olması beklendiği, her geçen yıl yeni tecrübeler edindiklerini ve sürekli yukarı doğru bir ivme kazandıklarını, ayrıca katılımın dışında mutlaka fuarın sektör ile ilgili herkesin piyasaya yeni giren yenilikleri ve ürünleri görme, uluslararası ve yerli firmalara erişim, tedarikçilerle ve üreticilerle ilişkileri geliştirme fırsatlarını yakalayabilmeleri için mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini, 6-9 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde gerçekleşecek olan fuara tüm Akhisarlıları beklediklerini ifade ettiler.

Katılımcı firmalar da, ATSO ve ATB Yöneticilerine bu imkanı kendilerine sundukları için teşekkür ederek, ATSO ve ATB tarafından yapılan bu hizmetten oldukça memnun olduklarını, fuar sayesinde yerli ve yabancı birçok yeni müşteri bulma ve diğer sektör temsilcileri ile buluşma fırsatı yakaladıklarını ve 21 yıldır süren bu hizmetin kesintisiz devam etmesini arzu ettiklerini belirttiler.



Bu haber 508 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ