Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

21-08-2023 08:29 Kategori: Eğiitim

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM Başkanlığı’nda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, tüm okul müdürleri ile özel okul, kurum, kurs müdürlerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı değerlendirme ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı planlama Müdürler Kurul Toplantısı yapıldı."

Haber Akhisar

İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM Başkanlığı’nda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, tüm okul müdürleri ile özel okul,  kurum, kurs müdürlerinin katılımıyla 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı değerlendirme ve 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı planlama Müdürler Kurul Toplantısı yapıldı.

Macide Ramiz Taşkınlar Fen Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıda Akhisar'ımızda yapılan ve yapılması planlanan eğitim-öğretim faaliyetleri adına bilgi paylaşımı yapıldı.

Öncelikle 2022-2023 Eğitim öğretim yılı değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisin de yer alacak  eğitim faaliyetleri planlamaları hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman ERDEM, okullarımızda yürütülecek olan Bakanlığımız Projelerinden, patent, marka, tescil çalışmaları, okul öncesi yaş gruplarında okullaşma oranları, Mesleki Eğitim Merkezleri (e-mesem), öğrenci kayıtları, ücretsiz ders ve kaynak kitapları, Hayata Boyu Öğrenme faaliyetleri konularında açıklamalarda bulundu. İş Sağlığı ve Güvenliği, sivil savunma iş ve işlemlerinin mevzuata uygun yürütülmesinin önemini belirtti. Ayrıca önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de AB, Yerel Projeler, ERASMUS, TUBİTAK çalışmalarının ve katılımlarının daha önce olduğu gibi başarılı biçimde yürütüleceğini ifade etti.  

Okullarımızda düzenlenecek olan, milli ve manevi değerlerimizi yansıtan ve toplumsal farkındalık oluşturan, sosyal, kültürel, sanatsal faaliyetlerin ve sportif müsabakaların sürdürüleceğini belirtti. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında okullarımızda Halk Eğitimi Merkezi tarafından ücretsiz olarak açılacak olan kursların önemini ifade etti.  Sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını dileyen ERDEM, Okul Sporları Branşlarında Akhisar'ımızda bu yıl birçok başarı elde edildiğini,  Türkiye ve il genelinde birçok madalya, kupa ve dereceler kazanıldığını, önümüzdeki yıl bu başarıların artarak devam edeceğini söyledi. Ayrıca AB, Yerel Projeler, ERASMUS, TUBİTAK çalışmalarının ve katılımlarını başarılı biçimde yürütüleceğine inandığını belirterek, toplantıya katılan tüm kurum müdürlerimize teşekkür etti ve 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diledi.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı
2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Planlama Toplantısı Yapıldı



Bu haber 532 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Eğiitim HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ