Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

MHP İlçe Teşkilatından Farklı Bir Organizasyon

MHP İlçe Teşkilatından Farklı Bir Organizasyon
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Akhisar Mhp Kadın Kolları Başka Selma Kırbaşlı ve yönetimi 2. Başkan İlknur Morbel, Muhasip Ulviye Ak, Sekreter Fatma Sungurtaş Üyeler Medine Güdekan, İlayda Can, Esengül Can, Raziye Yıldızkaya, Ayten Dönderen, Ayfer Furulukonak, Sermin Yapar, Hülya Kuşoğulları ve misafir olarak katılan bayanlarla birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar gününde, daha önceden belirleyip tespit ettikleri yoksul bayanları evlerinde önce ziyaret edip ardından parti binasında toplanıp giyim, kuaför gibi ihtiyaçlarını giderdiler.

   Kadın Kolları Başkanı Selma Kırbaşlı: “Kimi zaman eş kimi zamanda anne olan kadınlarımızın sosyal ve ekonomi güç sahibi olmaları
gerekiyor. Akhisar Mhp Kadın Kolları olarak bayanlarımıza kucak açıp yanlarında olup her zorluğu birlikte aşıp kutlayacağız. 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum” dedi. 
  
   Cumartesi akşamı Zeytinliova yolu üzerinde Dayıoğlu kasabı Muhtar’ın yerinde Mhp Manisa Millet Vekili Ahmet Orhan ve İlçe Başkanı Ali Çavdar’ında katıldığı yemekte kadınlar hep beraber güzel bir gece geçirdiler.

   Ahmet Orhan bayanların yanına gelerek: “8 Mart Dünya Kadınlar gününüzü kutlarım. Böyle dayanışma ve kalabalık bir bayan ortamı görmek beni çok mutlu etti” dedi.

    Geceye misafir olarak gelen Fadime Avcı, Mukaddes Dal, Sevcan Kınay, Nevin Süngücü, Behiye Süngücü
Kadın Kolları yönetimine ve İlçe Başkanına teşekkürlerini sundular. Böyle bir günde kendilerini unutmadıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

#album=00046#


Bu haber 1337 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ