Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

29-08-2019 11:51 Kategori: Siyaset

CHP Manisa Milletvekili Bakırlıoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Açıklaması

CHP Manisa Milletvekili Bakırlıoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı Basın Açıklaması
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"CHP Manisa Millet vekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı. "

Haber Akhisar

CHP Manisa Millet vekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı.

Basın açıklamasının tam metni;

“Vatan Savunmamıza Aynı Kararlılıkla Devam Ediyoruz”

30 Ağustos zaferi; Türk ulusunun Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, emperyalistlere karşı sürdürdüğü özgürlük mücadelesidir.

30 Ağustos; vatanı işgal edip, ulusumuzu esir etmek isteyen emperyalist güçlere karşı, kadınıyla çocuğuyla, ordusuyla topyekûn verdiği bir savaşın ve Zafer Destanı’nın yazıldığı gündür.

Kökeni, yöresi ve mezhebi ne olursa olsun Türk ulusu bir bütün olarak vatanın düşmanlarca paylaşılmasına asla müsaade etmeyeceklerini tüm dünyaya göstermişlerdir.

Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in ordularına verdiği: “Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır” emrini, bugün bu ülkenin yurttaşları olarak “başüstüne” diyerek, bize bırakılan vatanı savunmak için aynı kararlılıkla mücadele ediyoruz.

Çanakkale’de, Sakarya’da, İnönü’de, Dumlupınar’da kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin göğüs göğüse çarpışarak yaptığı vatan savunmasını, bugün halkımız toprağını, suyunu, ormanlarını ve doğasını korumak için yapmaktadır. 

Kaz dağlarında, Murat dağında, Hacıbektaşlı’da emperyalist ve yandaş şirketlere, nükleer santrallere, termik santrallere, vahşi madenciliğe ve özelleştirmelere karşı ülkenin dört bir yanında herkes yaşadığı yerleri vatanım diyerek savunmak zorunda kalmaktadır.       

Ulusumuz, 30 Ağustos zaferinden aldığı cesaretle, birlik ve beraberliğine sahip çıkarak, laik, demokratik ve çağdaş Türkiye için,  hak, hukuk ve adalet mücadelesinden asla taviz vermeden Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda ilerlemeye devam etmektedir.

Büyük bir gurur ve coşkuyla kutladığımız, aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetler günü olan bu büyük zaferin 97. yıldönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan toprağını korumak uğruna kurtuluş savaşında ve terörle mücadelede bedelini canlarıyla ödeyen şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum.

Sevgi ve saygılarımla



Bu haber 889 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ