Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-05-2023 08:45 Kategori: Siyaset

Çamönü'nde MHP Rüzgarı

Çamönü'nde MHP Rüzgarı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir ile birlikte Akhisar ilçesine bağlı Çamönü mahallesini ziyaret etti."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Öztürk Demir ile birlikte Akhisar ilçesine bağlı Çamönü mahallesini ziyaret etti. MHP rüzgarı esen Çamönü mahallesinde Başkan Ergün, “Üç hilalin gölgesinde yeni nesilin dev adımlarla geldiğini görmekten gurur duyuyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar ilçe programları kapsamında Çamönü mahallesini ziyaret etti. Başkan Cengiz Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, Öztürk Demir, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay ile MHP İlçe Başkanı Ahmet Namal, AK Parti İlçe Başkanvekili Mücahit Şahin, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Adem Duran, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve mahalle muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarı Yusuf Künel’in çiçek takdimi sonrasında davul zurna eşliğinde karşılanan Başkan Ergün, çocuklara kırtasiye seti ve top dağıttı, vatandaşlar ile tek tek tokalaştı ve esnafa hayırlı işler diledi. Başkan Ergün, Yörük ve Türkmenler Derneği tarafından düzenlenen keşkek hayrına katılarak keşkek dövdü.

Muhtar Künel, “Şanslı bir mahalleyiz”

Çamönü Mahalle Muhtarı Yusuf Künel, “Mahallemize yapılan hizmetlerden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum. Alt yapımızdan üst yapımıza kadar birçok hizmet aldık. Mahalleli olarak ciddi sıkıntılar yaşadık. Cengiz Başkanımız sayesinde bu sıkıntılarımız birer birer çözüldü. Mahalleli olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Emeği geçen herkese şahsım ve mahallelim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

"Biz Manisa’ya en güzel hizmetleri getirmenin çabası içindeyiz”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Çamönü mahallemize en güzel hizmetleri ulaştırmanın gayreti içinde olduk. 154 mahalle projemiz kapsamında içme suyu, kanalizasyon hattı, içme suyu deposu, sondaj, yol çalışmaları, sokaklarımızın daha modern olabilmesi için kilit parke taşı döşemesi ve birçok hizmeti Çamönü mahallesine kazandırdık. Yaptığımız yatırımın bugünkü mali değeri 50 Milyon TL. Helal-i hoş olsun. Hizmetler saymakla bitmez. Bizlerden desteklerinizi hiçbir zaman esirgemediniz. Bu makamlara layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin her noktasına ulaşmanın çabası içinde olduk.  Her yıl 30 tane Büyükşehir Belediyesi içerisinde bütçe-performans ve yatırım yapma noktasında ilk sıralarda yer alıyoruz. Biz sizlere layık olmak için 17 ilçemizde 1.088 mahallemizde 6 bin personelimiz ile hizmetlerimizi hayata geçiriyoruz. Daha güzel yatırımları hayata geçirmek için de canla başla çalışıyoruz” dedi.

“Ali Uçak kardeşim inşallah Ankara’da Manisa için çalışacak”

Başkan Ergün konuşmasının son bölümünde, “Manisa’nın evladı Ali Uçak kardeşime ve diğer adaylarımıza Milletvekilliği seçimlerinde destek istiyorum. Mahalleye geldiğimizde Bozkurt yapan çocuklarımızı gördüğümde gurur duydum. Yeni nesil geliyor, kurtlar geliyor. Milletvekillerimiz, Ankara’daki gözümüz, kulağımız, destekçimiz olan kişiler. Milliyetçi Hareket Partimizin Manisa’da şu anda bir tane milletvekili var. O da Grup Başkanvekilimiz Erkan Akçay Bey. Bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı Allah kendisinden bin kere razı olsun. Ama bir elin nesi var, iki elin sesi var. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili seçimlerinde Ali Uçak kardeşime ve diğer vekil adaylarımıza sizden oy istiyorum. Bu seçimlerin vatanımız, milletimiz, şehrimiz, ilçemiz ve hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Sizleri Meclis’te en iyi şekilde temsil etmek istiyorum”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Şehrin her köşesine hizmet götürme derdinde olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımız, Türkiye’nin gururudur. Sizlerin içinden gelen biriyim. Tarımı bilen, çiftçiliği bilen bir kardeşiniz olarak Meclis’te sizlerin sesi olmak istiyorum. Köylünün halinden köylü anlar. 14 Mayıs seçimlerinde öncelikle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy vermenizi istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün elini güçlendirmek ve Manisa’mıza daha fazla ve hızlı hizmet gelebilmesi adına Milletvekilliği seçimlerinde de Milliyetçi Hareket Partimize bir oy vermenizi istiyorum. Manisa ile Ankara arasında sizlerin temsilcisi, sözcüsü olmak, tarımın beşiği güzel Manisa’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” dedi.

Akçay, “Bilge Liderimiz Liderliğinde ‘Aday Belli Karar Net’ diyoruz”

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay, “14 Mayıs’ta Türkiye’nin geleceğini, istikbalini ve istikrarını belirleyecek bir seçim var. Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde yükselen Türkiye için ‘Aday belli karar net’ dedik. Cumhur İttifakı olarak ülkemizi daha da ileriye götürecek adımlar atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılında ülkemizi daha da güçlendireceğiz. Mecliste de Milliyetçi Hareket Partimizi daha fazla vekil ile temsil etmek istiyoruz. Milletvekili adaylarımız ile birlikte hep birlikte bizi Meclise göndermenizi talep ediyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı
Çamönünde MHP Rüzgarı



Bu haber 480 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ