Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

AKP Kadın Kolları Yaşlılarımızı Unutmadı

AKP Kadın Kolları Yaşlılarımızı Unutmadı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   AKP Kadın Kolları Kadınlar Günü İlk Kutlama ziyaretini Akhisar Huzur Evinde gerçekleştirdi.

   AKP Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur Huzur evindeki yaşlı bayanların ve bayan personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayıp bayanlara karanfil dağıttı.

   Huzur Evi Müdürü Sudi Arslan: "AKP Kadın Kolları nın bütün özel günlerde yaşlılarımızı unutmayıp sağolsunlar ziyarette bulunuyorlar. Geldikleri için çok teşekkür ediyorum. Bende Huzur Evi Müdürü olarak bayanların  anlamlı günleri olan Kadınlar Günü nü kutlarım." dedi.

 Şemsi Okur ise: "Her zaman önceliğimiz huzur evidir. Sözümüzde durup yaşlılarımızı unutmuyoruz. Bizler burayı ziyaret etiğimizde manevi bir huzurla buradan ayrılıyoruz. Bizlerde buraya gelmek isteyen bayanlara örnek olduysak ne mutlu bizlere, burada bulunan yaşlılarımız ve bayan personelinde Kadınlar Günü'nü kutlarım." dedi.

   Huzur evinde kalan 80 yaşındaki Hatice Çöl: "Bizleri unutmayıp geldikleri için çok mutluyuz. Allah bize diğer özel günleride görmeyi nasip eder inşallah." dedi.

   Çay ve pasta ikramından sonra Arslan, yapımı hala devam etmekte olan Huzur evi ek binasındaki çalışmalarını göstererek Huzur evinde yapılmış olan yenilikler hakkında bilgi verdi. Huzur evi bahçesinde AKP kadın kollarının desteğiyle yapılmış olan kamelya için tekrar teşekkür etti. Daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

   Ziyarete katılanlar yönetim kurulu : Başkan; Şemsi Okur, Başkan yard; Arzu Kokoz, Teşkilat Başkanı; Alime Kaya, Şadiye Saraç, Saniye Saraç, Sevda İren, Servet Dalbudak, Safiye Şentürk'ten oluştu.


#album=00047#

Bu haber 827 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ