Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

Akhisar Saadet Partisi İlçe Teşkilatı'ndan Akşam Yemeği

Akhisar Saadet Partisi İlçe Teşkilatı'ndan Akşam Yemeği
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Akhisar Saadet Partisi İlçe Teşkilatı  Pazartesi  akşamı Akhisar Nar-ı Beyaz köfte salonunda parti yönetimi ve misafirlerine akşam yemeği düzenledi.
   Yoğun bir katılımın gözlendiği yemekli dayanışma programında bayan katılımcıların sayıca çokluğu dikkat çekti.
    Programda ilk konuşmayı Saadet Partisi İlçe Teşkilatı Başkanı Sayın Fikret Aysu yaptı. Aysu: "Saadet Partisinin, her zaman olduğu gibi seçimlere iman, aşk ve azimle çalışarak hazırlıklıyız. Ülke nüfusunun yarısından fazlası bayan vatandaşlarımızdan, önceden olduğu gibi, siyasi partiler içinde bayan seçmenleri en çok önemseyen ve değer veren parti ancak Saadet Partisidir." dedi.
    Oldukça eğlenceli ve samimi bir havada devam eden yemekte, ikinci konuşmayı Saadet Partisi Manisa 1. sıra milletvekili aday adayı olan Sayın Ahmet Erdoğan yaptı. Bir fıkra ile başladığı konuşmasında, aklı selim ve vicdan sahibi her insanın, iyiliği emredip. Kötülükten alıkoyma gibi bir ahlaki sorumluluğun olduğunu hatırlatarak, insanları diğer canlılardan ayıran en önemli özelliğin bu olduğunu ifade etti. Erdoğan,  kötünün yerine iyiyi, zararlının yerine faydalıyı, zulmün yerine adaleti ve yanlışın yerine doğruyu tesis etmekle tüm insanları iki cihanda da barış ve huzur içinde olacağını vurguladı. 
   Önce ahlak ve maneviyat diye başlayan siyasi hareketimizde tespit ve çözüm önerilerimizin ne kadar doğru ve isabetli olduğunu bugün insanların daha iyi kavradığını hatırlatan Erdoğan, seçim çalışmalarına ibadet aşkıyla başladıklarını ifade etti. 
   Son olarak Saadet Partisi Siyasi İşler Başkanı İsmail Hakkı Kuzum, toplantılara herkesin sürekli ve zamanında katılması gerektiğini belirterek, herkese teşekkür etti.


#album=00035#

Bu haber 1122 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ