Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Kültür Sanat

Özgün Tiyatrosu İlk Oyunu İle Görücüye Çıktı

Özgün Tiyatrosu İlk Oyunu İle Görücüye Çıktı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

  Akhisar Özgün Tiyatrosu, Akhisar'daki öğrenci ve velilere kuşak çatışmasını konu edindiği  "Ah Şu Gençler" adlı tiyatro oyununu Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'nda izleyenlerin beğenisine sundu

  Ozan Kaya, Nehir Razlık ve Onur Şafağ'ın kurmuş olduğu Özgün Tiyatrosu, 13 kişilik bir ekiple  Ekim ayından itibaren başladıkları hazırlıklarını bitirerek cumartesi gecesi ilk tiyatro oyunlarını sergilediler. Turgut Özakman'ın yazdığı, Ozan Kaya'nın yönetmenliğini yaptığı oyun izleyenlerden büyük beğeni topladı ve bol bol alkış aldı. Kuşak çatısmasının ele alındığı oyunda oyuncular, anne  babalar ile gençlerin ve öğretmenler ile öğrencilerin birbirleriyle olan olumsuz ilişkilerini canlandırarak izleyicilere anlamlı mesajlar verdi.

  Oyunda görev alan oyuncular; Gamze Çankaya, İbrahim Parmaksız, Burak Öztürk, Emre Civas, Onur Çankaya, Selin Çakır, Salih Zeyrekerler, Ezgi Toker, İlayda Coşkun, Nehir Razlık'tan oluşurken sahne arkasında makyajda Nehir Razlık, dekorda Doğan Civas, afis tasarımda Tuğba Yiğitliler, ışıkta Fırat Akay görev aldı.


#album=00118#

Bu haber 2120 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Kültür Sanat HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ