Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

19-05-2018 09:55 Kategori: Spor

T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1

T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Ligin 34. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor konuk ettiği Osmanlıspor'u 2-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Ligin 34. haftasında Teleset Mobilya Akhisarspor konuk ettiği Osmanlıspor'u 2-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı.

Teleset Mobilya Akhisarspor: 2
Osmanlıspor: 1
Stat: Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu
Saat: 18.00

Hakemler: Bahattin Şimşek, Uygar Bebek, Oğuz Terzi
4. Hakem: Abdülkadir Bitigen

T.M Akhisarspor: Fatih, Aykut Çeviker, Dany, Orhan Taşdelen, Kadir Keleş, Hasan Ali (66 Mustafa Yumlu), Soner, Muğdat, Bilal Kısa (87 Caner Osmanpaşa ), Barbosa (69 Larsson), Seleznov

Osmanlıspor: Ahmet Eyüp (80 Karcemarskars), Ali Eren, Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Muhammed Bayır (88 Luiz Carlos), Maxso, Ceyhun, Regattin, Furkan, Lumanza, Cikalleshi (90 Suat Kaya )

Goller: Dk. 32 Hasan Ali, Dk. 45 Furkan Özçal, Dk. 90+3 Muğdaat
Sarı Kart:
Kırmızı Kart:

Maçtan Dakikalar

90'Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Teleset Mob. Akhisarspor: 2 - Osmanlıspor FK: 1
90'Daniel Larsson, gol pasını veren isim.

90'GOL! Muğdat Çelik Teleset Mob. Akhisarspor takımını öne geçiren golü atıyor.

90'Adrien Regattin, rakip yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
90'Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Ali Eren İyican ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'Osmanlıspor FK takımında oyuncu değişikliği; Sokol Cikalleshi oyundan çıkarken Suat Kaya oyuna giren isim.
89'Ceza sahası içinde topla buluşan Muğdat Çelik, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
88'Osmanlıspor FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Muhammed Bayır çıkıyor ve yerine Luiz Carlos oyuna giriyor.
88'Teleset Mob. Akhisarspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Bilal Kısa çıkıyor ve yerine Caner Osmanpaşa oyuna giriyor.
85'Bu dakikada Osmanlıspor FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından çekilen şut direğin az farkla uzağından auta gidiyor. Şutu çeken isim Ali Eren İyican

45'GOL! Skora 1 - 1 eşitlik geldi. Osmanlıspor FK ceza sahası yayının hemen dışından Furkan Özçal ile aradığı golü buldu.

43'Osmanlıspor FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Tortol Lumanza Lembi tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
43'Bu dakikada Osmanlıspor FK takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Sokol Cikalleshi
43'Teleset Mob. Akhisarspor takımından Muğdat Çelik sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
38'Osmanlıspor FK takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Adrien Regattin tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
38'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Muhammed Bayır ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
37'Bilal Kısa, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan kurtarıyor.
37'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Aykut Çeviker ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
36'Osmanlıspor FK takımı Ceyhun Gülselam ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Ceyhun Gülselam tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
36'Osmanlıspor FK takımında,ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Adrien Regattin.
35'Adrien Regattin, Orhan Taşdelen tarafından faulle durdurulduğu için Osmanlıspor FK ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
35'Teleset Mob. Akhisarspor takımından Aykut Çeviker sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
32'Soner Aydoğdu, gol pasını veren isim.

32'GOL! Hasan Ali Adıgüzel Teleset Mob. Akhisarspor takımını öne geçiren golü atıyor.

31'Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Soner Aydoğdu kullanacak.
31'Ceyhun Gülselam ile Soner Aydoğdu arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ceyhun Gülselam.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Teleset Mob. Akhisarspor takımı oyuna başlayacak.
30'Osmanlıspor FK takımı Sokol Cikalleshi ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Sokol Cikalleshi tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
30'Sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Bilal Kısa ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
30'Ceza sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşu Teleset Mob. Akhisarspor adına Bilal Kısa kullanacak.
29'Hasan Ali Adıgüzel, Muhammed Bayır tarafından faulle durdurulduğu için Teleset Mob. Akhisarspor ceza sahasının çaprazından serbest vuruş kullanacak.
28'Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Osmanlıspor FK adına Andreas Maxso kullanacak.
28'Hasan Ali Adıgüzel - Andreas Maxso mücadelesinde hakem, Teleset Mob. Akhisarspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Osmanlıspor FK lehine faul kararı veriyor
25'Teleset Mob. Akhisarspor takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Bilal Kısa.
24'Orta yuvarlağa yakın bir noktada Osmanlıspor FK takımında Anıl Karaer faul yapıyor.
23'Sol çaprazdan Adrien Regattin ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
20'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Bilal Kısa ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
20'Bilal Kısa ile Teleset Mob. Akhisarspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
19'Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Muhammed Bayır ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
18'Teleset Mob. Akhisarspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Hasan Ali Adıgüzel tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
18'Ceza sahası içinde topla buluşan Adrien Regattin, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Fatih Öztürk kurtarıyor.
16'Helder Barbosa önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Helder Barbosa tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
15'Osmanlıspor FK takımından Adrien Regattin sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
15'Adrien Regattin ile Osmanlıspor FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
14'Ceza sahası içinde topla buluşan Ceyhun Gülselam, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Fatih Öztürk kurtarıyor.
13'Ceza sahası içinde topla buluşan Muğdat Çelik, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
13'Teleset Mob. Akhisarspor takımından Kadir Keleş sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaına ulaşmıyor.
12'Adrien Regattin önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Adrien Regattin tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
10'Osmanlıspor FK, Numan Çürüksu ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
10'Evgen Seleznyov - Numan Çürüksu mücadelesinde hakem, Teleset Mob. Akhisarspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Osmanlıspor FK lehine faul kararı veriyor
10'Helder Barbosa, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan kurtarıyor.
8'Tortol Lumanza Lembi, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
8'Osmanlıspor FK takımından Muhammed Bayır sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
8'Osmanlıspor FK takımından Anıl Karaer sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
7'Bilal Kısa rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
6'Hasan Ali Adıgüzel, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan kurtarıyor.
5'Sol kanatta rakip ceza sahasının dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktada Adrien Regattin için ofsayt bayrağı kalkıyor.
5'Ceza sahası içinde topla buluşan Soner Aydoğdu, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan kurtarıyor.
4'Osmanlıspor FK takımı Adrien Regattin ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Adrien Regattin tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
3'Sokol Cikalleshi altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
1'Hakemin düdüğüyle maç başlıyor.

T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1
T.M Akhisarspor; 2 - Osmanlıspor; 1



Bu haber 1602 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ