Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

12-03-2018 10:15 Kategori: Güncel

Şehitler Mahallesi’ne Foseptik İmalatı

Şehitler Mahallesi’ne Foseptik İmalatı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Şehitler Mahallesi’nde devam eden altyapı yenileme çalışmasının yanı sıra 250 kişilik foseptik inşa ederek mahalleye sağlıklı bir atıksu sistemi temin edecek."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Akhisar’ın Şehitler Mahallesi’nde devam eden altyapı yenileme çalışmasının yanı sıra 250 kişilik foseptik inşa ederek mahalleye sağlıklı bir atıksu sistemi temin edecek.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre için birçok alanda hizmet üretiyor. Bu kapsamda MASKİ, Akhisar ilçesine bağlı Şehitler Mahallesi’nde 154 Mahalle Projesi kapsamında altyapı yenileme çalışmasının yanı sıra 250 kişilik foseptik imalatı da gerçekleştiriyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada, temel betonunun dökülmesinin ardından kalıp imalatları işine de başlandı.  İmalatın tamamlanmasıyla birlikte, evsel nitelikli atıksuların çevreye ve mahalle halkına zarar vermeksizin burada depolanması sağlanarak atıksu arıtma tesislerine nakli sağlanacak.

“Cengiz Başkanımız gülen başkan değil güldüren başkan”

Şehitler Mahalle Muhtarı Rauf Akdan, “MASKİ’nin çalışmalarından her daim memnun kalıyoruz. Evlerimizin önünde kendi imkanlarımızla kazdığımız çukurlar sayesinde ihtiyacımızı karşılamaya çalışıyorduk. Yağmur suları yüzünden taşma oluyordu. Sağlıksız bir ortamda yaşamak zorunda kalıyorduk. Mahallemize yapılan bu hizmet bizi kurtardı. Bundan sonra kanalizasyon sularımız burada birikecek. Bu çalışmayla mahallemiz çok daha temiz ve sağlıklı hale gelecek. MASKİ olmasaydı biz bu hizmetleri rüyamızda bile göremezdik. Her türlü sıkıntımıza koşup geliyorlar. Çok güzel yatırımlar yapılıyor ve güzel hizmetler alıyoruz. Cengiz Başkanımız bizler için gülen başkan değil güldüren başkan oldu.  Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Çoşkun’a çalışmalarında başarılar diler, teşekkür ederiz” dedi.

Şehitler Mahallesi’ne Foseptik İmalatı
Şehitler Mahallesi’ne Foseptik İmalatı



Bu haber 1934 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ