Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

31-08-2020 08:00 Kategori: Güncel

Musalar’da Yol Çalışması

Musalar’da Yol Çalışması
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"İl genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Musalar Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda, sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi."

Haber Akhisar

İl genelinde yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesinde Musalar Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda, sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma nedeniyle Musalar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız, memnuniyetini paylaştı.

Manisalı vatandaşların konforlu ve güveli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi amacıyla, şehrin dört bir yanında yol yapım ve bakım çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Musalar Mahallesi’nin karayolları ile bağlantısını sağlayan yolda, sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Musalar Mahalle Muhtarı Nurettin Yıldız da, yapılan çalışma nedeniyle memnuniyetini paylaştı. Yıldız, “Allah razı olsun Büyükşehir’den. Büyükşehir, köy yollarımızı asfaltladı. Çok memnunuz” ifadelerinde bulundu.

Musalar’da Yol Çalışması
Musalar’da Yol Çalışması
Musalar’da Yol Çalışması
Musalar’da Yol Çalışması



Bu haber 2177 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ