Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

29-12-2020 12:24 Kategori: Güncel

Konuşuyorum Yakında Facebook Üzerinden Yayın Yapacak

Konuşuyorum Yakında Facebook Üzerinden Yayın Yapacak
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Her hafta farklı Akhisarlı konuklar ile birbirinden farklı değişik konuları ele alarak değerlendiren söyleşi programı "Engin Akyüz ile konuşuYORUM" bundan böyle sosyal medya (facebook) üzerinden yayın yapacak."

Haber Akhisar

Her hafta farklı Akhisarlı konuklar ile birbirinden farklı değişik konuları ele alarak değerlendiren söyleşi programı "Engin Akyüz ile konuşuYORUM" bundan böyle sosyal medya (facebook) üzerinden yayın yapacak.

Çarşamba günleri saat 21:00'de yayınlanacak olan programda spor, siyaset, ekonomi, sağlık, hukuk, bilim, eğitim, sanat gibi konular ele alınacak. Canlı olarak yayınlanacak olan Engin Akyüz ile konuşuYORUM programına izleyiciler soruları, görüşleri, eleştirileri ile de katılarak yön verebilecek.

Toplumu direk olarak ilgilendiren, güncel ve önemli konuların değerlendirileceği programın bu çarşamba günü ilk konusu Akhisarlı Akigoları ve sporseverleri yakından ilgilendiren ve zor günler geçiren AKHİSARSPOR olacak.

Akhisarspor'da Başkan olarak görev yapan Evren Özbey ve Türfad Başkanı Nurullağ Zağlı'nın davet edildiği ilk programda tüm merak edilenler sorulacak, konuşulacak ve Akhisarsporun nereye gittiği, genel kurulda nelerin olacağı ve transferlerin nasıl olacağı gibi konular tartışılacak.



Bu haber 3164 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ