Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-02-2018 11:09 Kategori: Güncel

Kahvehanede Çıkan Tartışma Kanlı Bitti

Kahvehanede Çıkan Tartışma Kanlı Bitti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar 50 Sokak Tahtakale Caddesi üzerinde bir kahvehanede başlayan tartışma kanlı bitti."

Haber Akhisar

Akhisar 50 Sokak Tahtakale Caddesi üzerinde bir kahvehanede başlayan tartışma kanlı bitti.

Edinilen bilgiye göre kahvehanede çıkan olayda Mehmet G. tartıştığı Mustafa Çeneli isimli kişiyi yanında bulunan silahla vurdu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerinin ilk müdahalesi sonucu Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Mustafa Çeneli’nin hayatını kaybettiği bildirildi.

Özel bir otomobil ile olay yerinden kaçan zanlıyı yakalama çalışmaları başlatılırken Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler zanlının kaçtığı otomobilin plakasını ve Kayalıoğlu Mahallesinde bir şahsa ait olduğunu tespit etti.

Zanlının aracı saat 20.15 sıralarında Kayalıoğlu Mahallesinde bir cadde üzerinde bulundu, Jandarma Olay Yeri inceleme ekip ile Savcı aracı inlecelemek üzere buraya hareket etti.

1 Saatte Yakalandı

Tahtakale Caddesinde bir kahvehanede çıkan olayda Mustafa Çeneli'yi öldürdüğü iddia edilen şahıs olayın ardından 1 saat içinde emniyet güçlerince yakalandı.

Edinilen bilgiye göre kahvehanede tartıştığı Mustafa Çeneli isimi şahsı tabancası ile vurarak kaçan cinayet zanlısı Mehmet G. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Müdürlüğüne bağlı asayiş ekiplerinin hummalı çalışması sonucu Akhisar Yeni Garaj arkasında elinde silahı ile birlikte yakalanarak göz altına alındığı bildirildi.

Kahvehanede Çıkan Tartışma Kanlı Bitti



Bu haber 2187 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ