Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-02-2019 09:29 Kategori: Güncel

Hamitköy’ün Üstyapısı da Tamamlandı

Hamitköy’ün Üstyapısı da Tamamlandı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 10 kilometrelik altyapı işini noktaladığı Akhisar’ın Hamitköy Mahallesi’nde başladığı 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tamamladı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında 10 kilometrelik altyapı işini noktaladığı Akhisar’ın Hamitköy Mahallesi’nde başladığı 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme işini de tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve beldeden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerini sağlıklı alt ve üstyapıya kavuşturuyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında yapılan alt ve üstyapı yatırımları sayesinde mahalleler dönüşümü yaşıyor. Bu kapsamda, Akhisar’ın Hamitköy Mahallesi’nde 10 kilometrelik altyapı işini noktalayan MASKİ, başlamış olduğu 18 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasını da tamamladı.

“Mahallemiz on numara oldu”

Mahalle Muhtarı Mustafa Sadak, “Yapılan hizmetlerden memnunuz. Mahallemiz on numara oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Cengiz Başkanı mahallemizde ağırlamak istiyoruz” dedi. 

Hamitköy’ün Üstyapısı da Tamamlandı
Hamitköy’ün Üstyapısı da Tamamlandı
Hamitköy’ün Üstyapısı da Tamamlandı



Bu haber 525 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ