Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

11-06-2017 13:28 Kategori: Güncel

Çamönü’nde Taşkınlara Son

Çamönü’nde Taşkınlara Son
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Çamönü Mahallesi’nde sazlığa dönen dereyi temizleyerek olası taşkınların neden olabileceği zararın önüne geçti."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Çamönü Mahallesi’nde sazlığa dönen dereyi temizleyerek olası taşkınların neden olabileceği zararın önüne geçti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, idare sorumluluk sahası içerisinde yer alan derelerin vatandaşlar için tehlike oluşturmasına izin vermiyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, artan sıcaklıklarla birlikte hız kazandırdığı çalışmalarıyla derelerden kaynaklı kirliliğin de önüne geçiyor. MASKİ ekiplerinin bu kapsamda yürüttüğü çalışmalardan Akhisar ilçesine bağlı Çamönü Mahallesi’ndeki dere temizliği tamamlandı. Sazlık halini alan derenin bir kilometre uzunluğundaki kısmı iş makineleri yardımıyla temizlenerek, deredeki yabancı maddelerin taşkın riski oluşturması engellendi.

“Taşkınlardan asfaltımız zarar görüyordu”

Çamönü Mahalle Muhtarı Muhsin Demir, “Mahallemizdeki dere yağmurlu havalarda taşmalar yapıyordu. Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl yolumuzun asfaltını yapmıştı. Bu taşkınlar asfaltımıza ve çevresindeki tarım mahsullerine de zarar veriyordu. Bunun için MASKİ’ye başvurduk, çalışmalara başladılar ve deremiz temizlendi. Çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ’ye teşekkür ederiz” dedi.

Çamönü’nde Taşkınlara Son
Çamönü’nde Taşkınlara Son
Çamönü’nde Taşkınlara Son
Çamönü’nde Taşkınlara Son



Bu haber 931 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ