Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

23-01-2018 16:36 Kategori: Spor

All-Star'a ‘Altın Kız' damgası

All-Star'a ‘Altın Kız' damgası
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Unutulmaz bir basketbol şöleninin yaşandığı Tahincioğlu All-Star 2018'de Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Avrupa Şampiyonu jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı unutulmayacak bir şov yaptı."

Haber Akhisar

Unutulmaz bir basketbol şöleninin yaşandığı Tahincioğlu All-Star 2018'de Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Avrupa Şampiyonu jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı unutulmayacak bir şov yaptı.

Tahincioğlu All-Star 2018, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleşti. Basketbol şöleninin yaşandığı All-Star 2018'de Manisa Büyükşehir Belediyespor'un Avrupa Şampiyonu jimnastikçisi Ayşe Begüm Onbaşı unutulmayacak bir şov yaptı. Oyuncu kalitesi bakımından ‘Avrupa'nın en iyi ligi' olarak gösterilen Tahincioğlu Basketbol Ligi'nin yıldızlarının buluştuğu Tahincioğlu All-Star 2018'de smaç, yetenek ve üç sayı yarışmalarının yanı sıra yapılan şovlar izleyenleri büyüledi. Asya ile Avrupa karmaları arasında oynanan All-Star maçının periyot arasında Dünya ve Avrupa Şampiyonu cimnastikçimiz Ayşe Begüm Onbaşı gösteri düzenledi. 'Altın Kız' Ayşe Begüm, gösterisiyle seyircilerden büyük alkış aldı.

Haber Videosu




Bu haber 1588 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ