Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

13-02-2017 11:46 Kategori: Spor

Akhisar’da moraller yüksek

Akhisar’da moraller yüksek
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Spor Toto Süper Lig’in alt sıralarından Çaykur Rizespor galibiyeti ile kurtulan Akhisar Belediyespor’da moraller tavan yaptı. Farklı Galatasaray yenilgisi ardından kupada çeyrek finale yükselmenin ve evinde rakibi Çaykur Rizespor’u yenerek 3 puanı alan yeşil-siyahlılarda moraller yükseldi."

Haber Akhisar

Spor Toto Süper Lig’in alt sıralarından Çaykur Rizespor galibiyeti ile kurtulan Akhisar Belediyespor’da moraller tavan yaptı. Farklı Galatasaray yenilgisi ardından kupada çeyrek finale yükselmenin ve evinde rakibi Çaykur Rizespor’u yenerek 3 puanı alan yeşil-siyahlılarda moraller yükseldi.

Galatasaray’a farklı mağlup olmayı son iki maçta alınan galibiyet ile kötü bir kaza olduğunu gösterdiklerini ifade eden Teknik Direktör Tolunay Kafkas, şimdi sırada Beşiktaş maçına odaklandıklarını ifade etti.

SAKATLAR CAN SIKIYOR

Öte yandan apandis ameliyatı sonrası idmanda da kasığında yırtık tespit edilen Daniel Larsson’un durumunun iyileştiği ve takımla çalışmalara başlayacağı bildirilirken Kaleci Fatih Öztürk'ün son idmanda sol orta parmağı kırıldığı ve alçıya alındığı yaklaşık 1 buçuk ay sahalardan uzak olacağı bildirildi. Çaykur Rizespor maçında çarpışma sonucu dizinden sakatlanarak oyun dışı kalan Custodio’nun ise MR çekimi ardından durumunun netlik kazanacağı bildirildi.

Yeşil-Siyahlılar Rize galibiyeti ardından 1 günlük izin kullanacak ve yarın (Salı) saat 17.00’de Yılmaz Atabarut Tesislerinde Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayacak.

Çaykur Rizespor galibiyeti ile takımın moral ve motivasyonunun tavan yaptığı belirten Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar ligde çok önemli bir 3 puan aldıklarını ve takımın özgüveninin arttığını kaydederek maçta 90 dakika takıma destek veren taraftara da teşekkür etti.

(BG)



Bu haber 886 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ