Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

04-01-2018 17:10 Kategori: Güncel

Akhisar’a Hizmet Ziyareti

Akhisar’a Hizmet Ziyareti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki çalışmaları sürekli takip ederek hizmet kalitesini yükseltiyor."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki çalışmaları sürekli takip ederek hizmet kalitesini yükseltiyor. Bu kapsamda Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yapılan çalışmaları yakından takip ediyor. Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve MASKİ İlçe Şefi Murat İpek ile görüşen Daire Başkanı Öztozlu, abonelik işlemleri ve süreçler hakkında istişarelerde bulundu. Öztozlu’ya ziyaretinde Şube Müdürü Kerem Çetin eşlik etti. 

“Amacımız daha kaliteli ve hızlı hizmet”

Manisa’nın 17 ilçesinde devam eden çalışmaları koordineli bir şekilde yürüttüklerini söyleyen Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu, “İlçelerimizdeki birimlerle sürekli iletişim halindeyiz. Daha kaliteli ve hızlı hizmet vermek amacıyla yereldeki çalışmaları yakından takip ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda MASKİ Genel Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın memnuniyetini arttırmak ve işlemlerini hızlandırmak için her geçen gün yeni projeleri hayata geçiriyoruz” dedi. 

Akhisar’a Hizmet Ziyareti
Akhisar’a Hizmet Ziyareti
Akhisar’a Hizmet Ziyareti



Bu haber 1188 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ