Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

26-08-2020 14:20 Kategori: Güncel

Akhisar Jandarma Komutanı ve İlçe Tarım Müdürü ATSO’yu Ziyaret Etti

Akhisar Jandarma Komutanı ve İlçe Tarım Müdürü ATSO’yu Ziyaret Etti
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Galip Kocaman ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ‘yu ziyaret etti."

Haber Akhisar

Akhisar Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Galip Kocaman ile İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ‘yu ziyaret etti.

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tınazlı’nın hazır bulundukları ziyaret te Akhisar ile ilgili güncel konular konuşuldu. Ziyarette köylerde hasat mevsiminde özellikle yük ve yolcu taşımacılığında yaşanan sıkıntılar değerlendirildi. Bu konuda bilgiler veren Yüzbaşı Kocaman vatandaşlara ellerinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştıklarını ancak belirlenmiş olan kanunlarında dışında hareket edemeyeceklerini herkesin sorumluluğunu bilerek hareket etmesi gerektiğini belirtti. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Kılıç’ta köylerde yük ya da yolcu taşıyan üreticilerin sorumluluklarını unutmamalarını söyledi.

ATSO Başkanı Erdayıoğlu; tarım ürünleri hasat zamanlarında özellikle köylerde taşımacılık ile ilgili sıkıntılar yaşandığını, Kovid 19 salgınından dolayı yolcu taşıyanların çok daha fazla kurallara uyması gerektiğini, bu konuda herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmesinin lazım geldiğini belirtip çalışmalarından ve nazik ziyaretlerinden dolayı ziyaretçilerine teşekkür etti. 



Bu haber 2740 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ