Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

02-11-2017 15:55 Kategori: Güncel

Akhisar Belediyesi Sayıştay denetiminden tam not aldı

Akhisar Belediyesi Sayıştay denetiminden tam not aldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi’nin 2016 mali yılına ait Sayıştay Denetim Raporu 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55.maddesi gereğince meclisin bilgisine sunuldu."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi’nin 2016 mali yılına ait Sayıştay Denetim Raporu 5393 Sayılı Belediye Kanununun 55.maddesi gereğince meclisin bilgisine sunuldu.

Akhisar Belediyesi, her yıl yapılan rutin Sayıştay Denetiminden bu yıl da tam not aldı. 2016 mali yılına ilişkin olarak,  denetim sonunda düzenlenen raporda mali iş ve işlemlerinin, mali rapor ve tablolarının tüm önemli yönleriyle, doğru ve güvenilir bilgi içerdiği kanaatine varıldığı belirtildi.

Akhisar Belediyesi olarak yapılan hizmetlerden, kullanılan harcamalara kadar azami özen gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Salih Hızlı “Akhisar Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana milletimizin vermiş olduğu vergilerle yaptığımız tüm hizmetlerde kaynakları en iyi ve en verimli bir şekilde kullanmak için azami özen gösterdik.

Sayıştay denetçilerinin her yıl olağan olarak yapmış oldukları denetimler noktasında geçtiğimiz günlerde belediyemize gelen Sayıştay denetçileri, 2016 Mali Yılına ilişkin olarak mali iş ve işlemlerinin, mali rapor ve tablolarının tüm önemli yönleriyle doğru ve güvenilir bilgi içerdiği kanaatine varılarak olumlu bir rapor vermiştir. Akhisar Belediyesi olarak bu rapor bizleri son derece memnun etmiştir. Belediyecilik görevini en iyi şekilde yerine getirerek, elimizdeki kaynakları en verimli şekilde kullanarak, halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”  dedi



Bu haber 1269 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ