Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-05-2021 11:37 Kategori: Güncel

Akhisarlı Genç Hafızdan Örnek Davranış

Akhisarlı Genç Hafızdan Örnek Davranış
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Hafızlarıyla bir marka haline gelen Akhisar’da genç hafız Hıdır Burak Gün kendi imkanlarıyla, harçlıklarını biriktirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere gıda kolisi hazırladı."

Haber Akhisar

Hafızlarıyla bir marka haline gelen Akhisar’da genç hafız Hıdır Burak Gün kendi imkanlarıyla, harçlıklarını biriktirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere gıda kolisi hazırladı.

Akhisar Merkez İnciler Camii’nde her sabah ezbere mukabele okuyan genç hafız Hıdır Burak Gün, cep harçlıklarını biriktirerek hazırladığı gıda kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için din görevlisi Ali Aldemir’e teslim etti.

Bu zor zamanlarda ihtiyaç sahiplerini unutmamak gerektiğini ifade eden genç hafız Gün: “Mübarek ramazan ayında ve hastalıkla mücadele ettiğimiz bu zor günlerde kendi imkanlarım ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine yönelik bir yardımda bulunmak istedim. Cep harçlıklarımla biriktirdiğim parayı bu şekilde paylaşmak istedim ve bir gıda kolisi hazırladım. Bunu en iyi ve güvenilir şekilde ulaştırılmasını sağlaması amacıyla bana her anlamda yardımcı olan cami görevlimiz Ali Aldemir hocama teslim ettim. Allah kabul etsin.” dedi.

Akhisarlı Genç Hafızdan Örnek Davranış
Akhisarlı Genç Hafızdan Örnek Davranış



Bu haber 852 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ