Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

Akhisar Şehit Aileleri Yürüyüş İçin Toplantı Düzenledi

Akhisar Şehit Aileleri Yürüyüş İçin Toplantı Düzenledi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Açılış konuşmasını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu yaptı. Sözlerinde “ Bizler Ticaret ve Sanayi Odası olarak Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarındayız. Düşündükleri yürüyüş için her türlü desteği vermeye hazırız.” Dedi.

                Şehit kardeşi Mehmet Akburak konuşmasında “ Bu toplantıya katılan öncelikle Ticaret Odamıza ve tüm davetlilere teşekkür ediyoruz. Bizler şehit aileleri olarak açılım konusu kanımıza dokunmaktadır. Tepkiliyiz bu yüzden toplantı yapmayı düşündük. Bizler Kürtlere değil terör örgütüne karşıyız. Dağdan bayram sevinciyle karşılanan 34 PKK’lının serbest kalmasına karşıyız. Bu yüzden bunu bir eylemle kınıyoruz.” Dedi.

Akhisar Şehit Aileleri Başkanı Esra Eren başta olmak üzere Akhisar ilçesinde açılıma karşı yürüyüş düzenlenmesine oy birliği ile 1 Kasım 2009 Pazar saat 10.30’da Milli Egemenlik meydanında toplanıp Akhisar ellerinde Türk bayrağı ile yürümeye karar verdiler. Bu konuyla ilgili Şehit Ailelerinden oluşan komite kuruldu. Komitede yer alan isimler Esra Eren, Mehmet Akburak, Kemal Kıroğlu, Mustafa Erpalabıyık, İbrahim Dinçer, Mustafa UZ, Hüseyin Acarkanlı’dan oluştu.

                Katılanlar arasında Akhisar Şehit Aileleri Dernek Başkanı, Şehit Aileleri, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Suat Taryan, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri ve Başkanları, Ticaret Borsası Temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bilen, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Süleyman Şen, Esnaf Odaları Başkanları, Mahalle Muhtarları, Aksek Vakfı Temsilen Erol Uygun ve Belediye Meclis Üyesi Ruşen Üren katıldı.

Akhisar Şehit Aileleri Başkanı Esra Eren son olarak konuyla ilgili “ Tüm ilçemizde yürüyüşümüze katılacak vatandaşlarımızın evlerine Türk Bayrağı asmalarını rica ediyorum. Duyarlı Akhisar’lılarmızı da Pazar Günü saat 10.30 da yapılacak olan yürüyüşe davet ediyoruz.



Bu haber 2386 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ