Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Güncel

Ak Parti Kadın Kollarından Örnek Davranış

Ak Parti Kadın Kollarından Örnek Davranış
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kadın Kolları Yönetimi bu gün Zübeyde Hanım İlköğretim Okulunu ziyaret ederek okula bilgisayar hediye etti.

                Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur Üyeler Mümine Aşar, Hamide Harbut, Bahtenur Dalbudak, Arzu Kokoz, Hacer Tamacar, Safiye Şentürk ve yönetimden Fikret Türk katıldı. Kendilerini Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Okul aile Birliği Başkanı Tezcan Gürlek, üyeler Kadriye Çalışkan, Sevil Taşkın ve okul müdürü Şerafettin Çelebi karşıladı.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur “Öncelikle Tüm Türk Milleti’nin 86. Yılını kutluyorum. Bu Cumhuriyetin değerini bilelim. Bizi bölmek isteyenlere Allah izin vermesin. Biz demokrasi içinde demokratik olarak yaşamak istiyoruz. Tek millet, tek vatan, tek bayrak altında yaşayacağız. Bizleri kırmayıp kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Biz Ak Parti Kadın kolları olarak topladığımız aidatlardan okullarımıza yardım amaçlı bilgisayar aldık size de bir tane bağış yapmak istedik. Öğrencilerimizin bilişimden faydalanmaları için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Okul müdürü Şerafettin Çelebi “Okulumuzda bilgisayar sınıfı mevcut fakat haftada bir bilgisayar dersiyle olmuyor. Bunun için sınıflarımıza projeksiyon cihazı takarak öğrencilerimizin devamlı bilgisayar üzerinden ders yapmalarını sağlıyoruz. Okulumuz ve okul aile birliğimiz adına sizlere teşekkür ederim. İnşallah bu örnek davranışınız diğer kuruluşlar tarafından değerlendirilip başka okullarımıza da onlar yardımcı olurlar” dedi.

Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Türk, Şerafettin Çelebinin okuldaki hizmetli sorunu ile ilgili görüşüne “İnsanlar ibadetlerini evlerinde de yapabilirler Akhisar’da Cami daha fazla onlardan çok eğitim kurumlarını önemsiyoruz. Bu milleti kurtaracak olan şey eğitimdir” dedi.

 


Bu haber 2526 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ