Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

17-07-2020 08:16 Kategori: Güncel

Yolunuz Açık Olsun

Yolunuz Açık Olsun
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Bakımsız ve kötü görünümde olan yolları yenileyerek, vatandaşları güvenli ve konforlu ulaşımla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesi ile Gölmarmara ilçesi Kumkuyucak Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan 3 buçuk kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladı."

Haber Akhisar

Bakımsız ve kötü görünümde olan yolları yenileyerek, vatandaşları güvenli ve konforlu ulaşımla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesi ile Gölmarmara ilçesi Kumkuyucak Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan 3 buçuk kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Hem tarımsal, hem de ticari amaçlı birçok geçisin sağlandığı güzergâhta yapılan çalışma, bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesi ile Gölmarmara Kumkuyucak Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan, 3 buçuk kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Bölge sakinleri tarafından büyük önem taşıyan çalışma hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde, bakımsız ve kötü görünümde olan yolları belli bir plan dâhilinde yeniliyoruz. Bu kapsamda, Akhisar ilçesi Sazoba Mahallesi ile Gölmarmara ilçesi Kumkuyucak Mahallesi arasında bağlantıyı sağlayan, 3 buçuk kilometrelik yolda çalışmalarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız güle güle kullansın” dedi.

Yolunuz Açık Olsun
Yolunuz Açık Olsun
Yolunuz Açık Olsun



Bu haber 4280 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ