Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

09-03-2021 15:12 Kategori: Güncel

Resim Yarışmasında Birinci Belli Oldu

Resim Yarışmasında Birinci Belli Oldu
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde Akhisar Müftülüğü tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılına özel olarak gerçekleştirilen ‘On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal' konulu kompozisyon ve resim yarışmasında, resim dalında 1. olan öğrenci belirlendi."

Haber Akhisar

Diyanet İşleri Başkanlığı öncülüğünde Akhisar Müftülüğü tarafından İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılına özel olarak gerçekleştirilen ‘On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal' konulu kompozisyon ve resim yarışmasında, resim dalında 1. olan öğrenci belirlendi.

Geleceğimizin teminatı genç nesiller arasında bir farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı resim yarışmasında Merve Kurnaz 1. oldu.

 Derece yapan öğrenciye  Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu, makamında hediye takdim ederek: “ Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması amacıyla "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı yarışmada 1. Olan öğrencimizi kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” açıklamalarında bulundu.



Bu haber 1580 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ