Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

13-12-2022 15:46 Kategori: Güncel

MASKİ Ekipleri Dere Temizliğine Ara Vermiyor

MASKİ Ekipleri Dere Temizliğine Ara Vermiyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"‘Daha temiz bir Manisa’ hedefiyle il genelindeki çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi."

Haber Akhisar

‘Daha temiz bir Manisa’ hedefiyle il genelindeki çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesinde 2 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlar nedeniyle meydana gelebilecek taşkın tehdidini ortadan kaldırmak amacıyla il genelinde dere temizlik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Akhisar ilçesine bağlı Süleymanlı Mahallesinde 2 kilometrelik temizlik çalışması yaptı. Yapılan çalışma ile dere tabanı ve kenarları balçıktan temizlendi, derede biriken zararlı maddeler toplandı.

“Taşkın riski ortadan kalktı”
Mahalle muhtarı Cemali Merter, “Yağışlı günlerde dere yatağımızın geçtiği bölgelerde sel tehlikesi oluyor, taşkınlar meydana geliyordu. Bu durum mahalle halkımızı olumsuz etkiliyordu. Temizlik çalışmasıyla bu risk ortadan kalktı. Çalışmadan memnun kaldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” dedi. 

Maski
Maski
Maski
Maski
Maski
Maski
Maski



Bu haber 519 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ