Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

02-09-2022 14:54 Kategori: Güncel

Kapaklı Mahallesinde Sondaj Çalışmaları Başladı

Kapaklı Mahallesinde Sondaj Çalışmaları Başladı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesine yeni bir su kaynağı kazandırmak için sondaj kuyusu açma çalışmalarına başladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesine yeni bir su kaynağı kazandırmak için sondaj kuyusu açma çalışmalarına başladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara kesintisiz ve sağlıklı içme suyu temini noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Akhisar ilçesine bağlı Kapaklı Mahallesine yeni bir su kaynağı kazandırmak için sondaj açma çalışmalarına başlandı.  

“Çalışmayı alkışlıyoruz”
Mahalle muhtarı Murat Gökçe, “Mahallemizde su yetersizliği nedeniyle sıkıntı yaşıyorduk. Sorunumuzu MASKİ Genel Müdürlüğüne bildirdik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde mahallemizde gerekli çalışmalar hemen başladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı şube müdürlerimiz de çalışmaları titizlikle yakından takip ediyorlar. Mahalle sakinlerimiz ve şahsım olarak bu çalışmayı alkışlıyoruz. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kapaklı Mahallesinde Sondaj Çalışmaları Başladı
Kapaklı Mahallesinde Sondaj Çalışmaları Başladı



Bu haber 389 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ