Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

11-03-2022 16:51 Kategori: Güncel

e-Twinning’de Çifte Başarı Akhisar’ımızdan

e-Twinning’de Çifte Başarı Akhisar’ımızdan
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Milli Eğitim Bakanlığı ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen eTwinning faaliyeti kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Gamze TÜREDİ,"English is enjoyable with Games" projesiyle,"

Haber Akhisar

Milli Eğitim Bakanlığı ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde yürütülen eTwinning faaliyeti kapsamında İngilizce Öğretmenimiz Gamze TÜREDİ,"English is enjoyable with Games" projesiyle, Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Hanife KORDAĞ ve Sevda ERTÜRK “World of the Dinosaurs” isimli projeleriyle 2021 yılında yürütülen 38.800 proje arasından Avrupa Kalite Etiketi ile tam puan alarak en başarılı seçilen 200 proje arasına girerek 12. eTwinning Ulusal Çalıştayına davet edilmiştir.

İngilizce Öğretmenimiz Gamze Türedi " English is enjoyable with Games" projesiyle öğrencilerinin hem atık materyallerle hem de web2 araçlarıyla ingilizce oyunlar hazırladığını ve bu oyunları hem canlı derslerde hem de webinarlarda yurtdışından akranlarıyla oynadıklarını belirtti.

Okul Öncesi Öğretmenlerimiz Hanife KORDAĞ ve Sevda ERTÜRK “World of the Dinosaurs” isimli projeleri ile çocukların araştırma becerilerini geliştirmek, eski çağlara ait bilgiler edinmek, ortak çalışmalarla işbirliği yapma becerisinin gelişmesini sağlamak ve teknolojiyi faydalı kullanmayı amaçladıklarını belirttiler.

12. eTwinning Ulusal Çalıştayına davet edilen öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Ayrıca öğrencilerimize ve destek veren tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.

E-Twinning’de Çifte Başarı Akhisar’ımızdan
E-Twinning’de Çifte Başarı Akhisar’ımızdan
E-Twinning’de Çifte Başarı Akhisar’ımızdan
E-Twinning’de Çifte Başarı Akhisar’ımızdan



Bu haber 780 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ