Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

28-09-2019 11:19 Kategori: Güncel

DenizBank ve Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Arasında İş Birliği

DenizBank ve Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Arasında İş Birliği
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı gerçekleştirdiği iş birliği ile çiftçilerimizin ÜRETİCİ KART ile yıllık arazi koruma bedellerini 3 ay SIFIR faiz , imkanı ile ödeme kolaylığı sunuyor. "

Haber Akhisar

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında en büyük pazar payına sahip olan DenizBank, Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı gerçekleştirdiği iş birliği ile çiftçilerimizin ÜRETİCİ KART ile yıllık arazi koruma bedellerini 3 ay SIFIR faiz , imkanı ile ödeme kolaylığı sunuyor.

Milli mesele olarak ele aldığı tarımda, Türkiye geneline yaygın 400’ün üzerinde şube ve 1000 kişilik uzman ekip ile hizmet veren DenizBank, Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ile hayata geçirdiği iş birliği ile üreticilere sağladığı nitelikli hizmetin yelpazesini genişletiyor.

Yıllık arazi koruma bedeli ödemelerinde 3 ay SIFIR faiz , imkanını içeren iş birliğinin tanıtım toplantısı 25/09/2019 tarihinde Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet ÜZ ve Tarım Bölge Sorumlusu Mustafa Kemal Aytan’ın katılımıyla gerçekleşirken, DenizBank’ın tarıma verdiği destek ve bu alandaki hizmetleri detaylı şekilde ele alındı.

“Gayemiz, çiftçilerimizin tüm ihtiyaçlarına etkili çözümler üretebilmek”

Konuya ilişkin açıklamada bulunan DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Mehmet ÜZ , üreticilerin hayatına mümkün olan en geniş çerçevede temas etmek için iş birliklerinin yelpazesini genişletmekten mutluluk duyduklarını söylerken, şöyle devam etti; “Tarım sektörünü en fazla destekleyen lider özel banka olarak, üreticinin her türlü ihtiyacında tüm kaynaklarımızla yanında olmayı, ihtiyaçlarına sahip çıkmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bugün Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı ile imza attığımız anlaşma ile bir kez daha çiftçimizin işine ve sektörümüzün geleceğine katkı sunacak bir güç birliğinin içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu anlayış doğrultusunda var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”.

DenizBank ve Akhisar Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı Arasında İş Birliği



Bu haber 402 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ