Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

13-07-2022 11:08 Kategori: Güncel

Cömert Akhisar Halkı Yine Kendine Yakışanı Yaptı

Cömert Akhisar Halkı Yine Kendine Yakışanı Yaptı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Her yıl mağdur coğrafyalarda yaşam mücadelesi veren Müslümanlara da kurban bayramı yaşatmayı amaçlayan Türkiye Diyanet Vakfı bu yıl da Akhisar'lı hayırseverlerin emanetlerini ulaştırmaya devam ediyor. "

Haber Akhisar

Her yıl mağdur coğrafyalarda yaşam mücadelesi veren Müslümanlara da kurban bayramı yaşatmayı amaçlayan Türkiye Diyanet Vakfı bu yıl da Akhisar'lı hayırseverlerin emanetlerini ulaştırmaya devam ediyor.

Akhisar Müftülüğü TDV Akhisar Şubesi tarafından mazlum coğrafyalarda bayram sevinci yaşatmak üzere 1005 kurban vekaleti alındı.

Hayırda her daim öncü olan cömert Akhisar halkına teşekkür eden Akhisar Müftüsü Mahmut Sami TÜRKMENOĞLU, " Bu yıl da Hayırsever Akhisar'ımızın destek ve teveccühüyle geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da bağışlarda zirveyi yakalayarak daha fazla ihtiyaç sahibine Akhisar’ın iyilik elini ulaştırdık. Biz, insanlığa umut, iyilik, hayat götürmeyi hedefleyen bir medeniyetin temsilcileriyiz. İnsanlığa iyilik taşımaya devam edeceğiz. Hayır noktasında tüm Türkiye'ye her daim örnek ve öncü olan Mesai Mefhumu Gözetmeden Alan Çalışması Yapan Din Gönüllüsü Meslektaşlarıma ve  Cömert Akhisar halkına sonsuz sükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.



Bu haber 861 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ