Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

18-09-2023 08:42 Kategori: Güncel

Büyükşehir ve MASKİ'den Selçikli Mahallesine Ziyaret

Büyükşehir ve MASKİ'den Selçikli Mahallesine Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında alt ve üstyapısı yenilenen Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesini ziyaret etti."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri ile birlikte ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında alt ve üstyapısı yenilenen Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesini ziyaret etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında Akhisar ilçesine bağlı Selçikli mahallesinde de alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak mahalleyi yepyeni bir görünüme kavuşturdu.  Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, MASKİ İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Fırat Özcan, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sibel Alkın Kedersiz, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Akhisar Şube Müdürü Murat İpek ve Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile birlikte mahalleyi ziyaret etti. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen heyet çalışmaların hayırlı olmasını dileyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Programın sonunda mahalle muhtarı Mustafa Öztaş’a Başkan Ergün’ün hediyeleri takdim edildi.

Mahalle muhtarı Mustafa Öztaş, “Cengiz Başkanımız mahallemizde güzel işler yaptı. 154 Mahalle Projesi kapsamında alt ve üstyapımız yenilendi. Cengiz Başkanımız sağ olsun” dedi. 

Büyükşehir ve MASKİden Selçikli Mahallesine Ziyaret
Büyükşehir ve MASKİden Selçikli Mahallesine Ziyaret
Büyükşehir ve MASKİden Selçikli Mahallesine Ziyaret
Büyükşehir ve MASKİden Selçikli Mahallesine Ziyaret
Büyükşehir ve MASKİden Selçikli Mahallesine Ziyaret



Bu haber 398 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ