Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

07-09-2021 08:43 Kategori: Güncel

Bölge Birincisi Akhisar’dan

Bölge Birincisi Akhisar’dan
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Müftülüğü’ne bağlı Hilaliye Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Mehmet Can Çiçek bölge birincisi oldu."

Haber Akhisar

Akhisar Müftülüğü’ne bağlı Hilaliye Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Mehmet Can Çiçek bölge birincisi oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her yıl farklı kategorilerde düzenlediği yarışmalardan birisi olan Hafızlık Yarışması’nın Bölge Finali, bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında Denizli’ de gerçekleştirildi. Farklı şehirlerinden katılan il birincileri, bölge yarışmasında illerini en güzel şekilde temsil etmek için yarıştılar.

Manisa’yı temsilen yarışmaya katılan Akhisar Müftülüğü Hilaliye Hafızlık Kur’an Kursu öğrencisi Mehmet Can Çiçek, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme Ve Kıraat Kurulu Başkanlığı Sınav Komisyonu’nun değerlendirmeleri sonucu bölge birincisi oldu.

Türkiye Finalinde Manisa’yı Temsil Edecek

Hafızlık Yarışması Bölge Birincisi Çiçek, 20 Eylül 2021 tarihinde İzmir’de yapılacak olan Türkiye Finalinde Manisa’yı temsil edecek.

“Önemli bir gayretin neticesinde bu başarıyı kazanan yavrumuzu kutluyorum” şeklinde açıklamalarda bulunan Akhisar Müftüsü Mahmut Sami Türkmenoğlu: “ İnsanlar içerisinde en değerli olanlar iman edenlerdir. İman edenler içinde en değerlileri ise, Rasulüllah’ın (sav) ifadesiyle Kur’an-ı Kerim’i öğrenen, öğreten, ayetlerini ezberleyen ve yaşayan hafızlardır. Akhisar’ımız da bu anlamda hafızlığın üniversitesi haline gelmiştir. Ve bugün de Akhisar olarak bizleri gururlandıran Hafızlık Yarışması Bölge Birincisi Mehmet Can Çiçek kardeşimi gönülden tebrik ediyorum. Hafızımızın yetişmesinde büyük emekleri olan fedakar hocalarımızı ve değerli ailemizi kutluyorum. Hafızımız Allah nasip ederse 20 Eylül Pazartesi günü İzmir’ de yapılacak olan Türkiye Finalinde yine Akhisar’ımızı, bizleri temsil edecek, kendisine başarılar diliyorum. Rabbim yolunu açık eylesin.” diye konuştu.

Bölge Birincisi Akhisar’dan
Bölge Birincisi Akhisar’dan
Bölge Birincisi Akhisar’dan



Bu haber 667 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ