Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

16-01-2024 13:26 Kategori: Güncel

Beyoba İçme Suyu Arıtma Tesisi Kontrol Edildi

Beyoba İçme Suyu Arıtma Tesisi Kontrol Edildi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde oluşabilecek arıza sonucu su kesintisi meydana gelmemesi amacıyla donanımsal kontrol çalışması yaparak, kimyasal ölçümlerini gerçekleştirdi. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesine içme suyu ulaştıran arıtma tesisinde oluşabilecek arıza sonucu su kesintisi meydana gelmemesi amacıyla donanımsal kontrol çalışması yaparak, kimyasal ölçümlerini gerçekleştirdi.

İçme suyunu kaynağından alıp, arıttıktan sonra şehir şebekesine verildiği son noktaya kadar kontrol altında tutan Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, olası kesintilere mahal vermemek için yoğun mesai yapıyor. MASKİ ekipleri, rutin kontroller gerçekleştirdiği arıtma tesislerinde yaşanabilecek su sorunlarına izin vermiyor. Bu kapsamda, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesine bağlı Beyoba Mahallesinde bulunan içme suyu arıtma tesisinde genel bakım çalışması yaptı. Herhangi bir sorun ve arıza oluşmaması amacıyla donanımsal kontrolleri yapılan tesisin kimyasal ölçümleri de yapıldı. 



Bu haber 324 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ