Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

10-01-2024 14:33 Kategori: Siyaset

Bakırlıoğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Bakırlıoğlu'ndan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Halkın haber alma özgürlüğü için özveriyle çalışan, ulusal ve yerel basınımızın değerli temsilcilerinin ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım."

Haber Akhisar

Halkın haber alma özgürlüğü için özveriyle çalışan, ulusal ve yerel basınımızın değerli temsilcilerinin ve basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlarım.

Özgür basın ilkelerinden ve basın ahlakından taviz vermeden, basın emekçilerinin huzurlu ve güvenli ortamda görev yapmaları, basın üzerindeki baskıların kaldırılması ve basın özgürlüğüne giden yolda atılacak önemli adımlardır.

Çalışma koşullarının ağırlığına, ücretlerin düşüklüğüne rağmen basın ahlak ilkelerinden taviz vermeden, yayın hayatını sürdüren, kalemini satmadan, korkusuzca yazan gazeteciler sayesinde gerçekler ortaya çıkmaya devam edecektir.

Bedel ödemeyi göze alarak yazan, çizen ve sorgulayan gazeteciler sayesinde demokrasi gelişecek, demokratik hukuk devletinin kurum ve kurallarının kalıcı olması sağlanacaktır.

Unutmayalım ki özgür basın demokrasinin, insan haklarının, adaletin güvencesidir.

Bu anlamlı günde, katledilen gazetecileri şükranla anarken, işten atılan, cezaevlerinde özgürlükleri elinden alınan gazetecilerin de günü olarak kabul edip, siz değerli basın emekçilerinin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nüzü kutlar, sevgi ve saygılar sunarım.



Bu haber 187 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ