Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

04-04-2022 14:16 Kategori: Güncel

ATSO Ankara’da

ATSO Ankara’da
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Gümrük ve Ticaret İşletmeleri (GTİ) Genel Kuruluna katıldı. GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız ve Yöneticileri ile bir araya gelen Erdayıoğlu"

Haber Akhisar

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu Gümrük ve Ticaret İşletmeleri (GTİ) Genel Kuruluna katıldı. GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arif Parmaksız ve Yöneticileri ile bir araya gelen Erdayıoğlu daha sonra TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen Oda Borsa Yönetim Kurulu Başkanları istişare toplantısına katıldı. Yine aynı gün ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaya Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Murat Tınazlı, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Karaoğlan ve Erol Şirin'in katılımıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile özel bir görüşme gerçekleştirdiler.

Günün sonunda bir açıklama yapan Erdayıoğlu; Bugün Odamızın ortak olduğu GTİ Genel Kuruluna katıldım. Genel Kurulumuzun GTİ'ye, TOBB'a ve Odamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ardından TOBB Başkanımız Başkanlığında gerçekleştirilen Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları istişare toplantısına iştirak ettim. Daha sonra TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ile Yönetim Kurulu Üyelerimin katılımıyla özel bir görüşme gerçekleştirdik. Kendisine üyelerimizin yaşadığı sorunların çözüme kavuşması adına raporlar sunduk. Odamızın yaptığı ve yapmayı planladığı projeler hakkında istişarelerde bulunduk. Merkez Çarşıyı Canlandırma Projesi hakkında detaylı bir görüşme yaparak projenin bir an önce tamamlanması için desteklerini talep ettik. Görüşmemizin en önemli konularından biri de TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan 154 ilçeye bir okul protokolü oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hazırladığımız, ilçemizdeki okulların durumu, hangi okula ihtiyacımız var ve bu okulu nereye inşa edebiliriz gibi birçok konunun yer aldığı raporu sunarak taleplerimizi dile getirdik. Taleplerimizin en kısa sürede incelenip, çözüme ulaştırmak için çalışmalar yapacaklarını bizlere ileten ve bizleri her zaman olduğu gibi samimi bir şekilde misafir eden TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'na ATSO ve Akhisar'ımız adına çok teşekkür ediyorum; dedi.

ATSO Ankara’da
ATSO Ankara’da
ATSO Ankara’da
ATSO Ankara’da
ATSO Ankara’da



Bu haber 652 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ