Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

03-06-2022 08:48 Kategori: Güncel

Akselendi Mahallesinde İçme Suyu Deposu Yenilendi

Akselendi Mahallesinde İçme Suyu Deposu Yenilendi
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürlüğü Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Bu sayede içme suyu deposu daha sağlıklı bir yapıya kavuştu."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürlüğü Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesinde bulunan içme suyu deposunun bakım ve onarımını gerçekleştirdi. Bu sayede içme suyu deposu daha sağlıklı bir yapıya kavuştu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu depolarının bakım, onarım ve revziyon çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar ilçesine bağlı Akselendi Mahallesinde içme suyu deposu baştan aşağıya yenilendi.

Çalışmalar tamamlandı

Depoda eski vana ve boruların değişimi gerçekleştirildi, dış cephe ve çevre düzenlemeleri ile çalışmalar tamamlandı. Vatandaşlara daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu temin edilmesi amacıyla yapılan çalışmalarla birlikte içme suyu deposu da daha sağlıklı bir yapıya kavuştu.

Cengiz Başkan’a teşekkür

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren Akselendi Mahalle Muhtarı Ömer Akaydın, “Kötü durumda olan depomuzda yenileme çalışmaları tamamlandı. Çalışmalardan gayet memnunuz, Allah sizden razı olsun. Çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve ekibine teşekkür eder, kolaylıklar dileriz” ifadelerini kullandı.

Akselendi Mahallesinde İçme Suyu Deposu Yenilendi
Akselendi Mahallesinde İçme Suyu Deposu Yenilendi



Bu haber 521 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ