Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

10-03-2023 14:50 Kategori: Güncel

Akhisarlı Muhtarlar'dan Genel Müdür Burak Aslay'a Ziyaret

Akhisarlı Muhtarlar'dan Genel Müdür Burak Aslay'a Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar ilçesine bağlı Çanakçı, Dolmadeğirmen ve Selçikli mahalle muhtarlarını makamında ağırladı."

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar ilçesine bağlı Çanakçı, Dolmadeğirmen ve Selçikli mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Akhisar ilçesine bağlı Çanakçı mahallesi muhtarı Bekir Yaşar, Dolmadeğirmen mahalle muhtarı Ramazan Karadana ve Selçikli mahalle muhtarı Mustafa Öztaş’ı makamında ağırladı. Ziyarette, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan da yer aldı. Kendilerini kabul eden MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür eden mahalle muhtarları idare tarafından mahallelerde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, istek ve taleplerini sundu.

“Manisamıza en güzel hizmetleri kazandırmak için büyük bir özveri gösteriyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Burak Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde gün geçtikçe gelişen ve büyüyen Manisamızın modern ve daha yaşanılabilir bir kent olması için proje üretiyor, yatırımlar planlıyor ve bunları uyguluyoruz. Akhisar ilçemizde de birçok proje ve yatırım hayata geçti. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek ivedi bir şekilde çözmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdik. Selçikli mahallemize geçtiğimiz yıllarda alt ve üstyapı yatırımı kazandırıldı. Yaykın kaynak suyunun tahsisi arttırıldı. Bu kaynak suyunun birçok mahalleye içme suyu hattı ile ulaştırılması yönünde de proje hazırlıkları devam ediyor. Bu mahalleler Dolmadeğirmen, Aşağıdolma, Çanakçı, Selçikli ve Musalar mahallelerimiz olacak. Bundan sonraki süreçte de en güzel proje ve yatırımları ilçemize kazandırmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Bu haber 678 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ