Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

12-03-2020 10:23 Kategori: Güncel

Akhisar’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret

Akhisar’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç ve Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel’i makamında ağırladı. "

Haber Akhisar

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş ile Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç ve Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel’i makamında ağırladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Şehnaz Başaran’ı, Akhisar Muhtarlar Derneği Başkanı İhsan Gümüş, Sünnetçiler Mahalle Muhtarı Ceyhun Kılınç ve Bekirler Mahalle Muhtarı Fuat Kabayel ziyaret etti. Dernek Başkanı Gümüş ve mahalle muhtarları kendilerini makamında ağırlayan Genel Müdür Başaran’a teşekkür etti. Akhisar ilçesine bugüne kadar birçok yatırım yapıldığını belirten Gümüş, MASKİ’nin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi.

MASKİ mahallelerin ihtiyaçlarını karşılıyor

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran da, ziyaretçilerine teşekkür ederek, “İlçe ayrımı yapmaksızın önemli yatırımları hayata geçirdik. Altyapıdan içme suyu teminine kadar mahallelerimizdeki ihtiyaç durumuna göre çalışmalar yürüttük. Sünnetçiler Mahallemiz 154 Mahalle Projesi kapsamında altıyla üstüyle yenilendi. Bekirler Mahallemizin içme suyu deposunun tadilatını yaptık, dere yatağını temizledik. Vatandaşlarımıza yaptığımız yatırımlar hayırlı olsun” dedi.

Akhisar’dan Genel Müdür Başaran’a Ziyaret



Bu haber 2547 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ