Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

07-07-2023 13:24 Kategori: Güncel

Akhisar Yine Zirvede

Akhisar Yine Zirvede
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ALF Araştırma tarafından gerçekleştirilen Ege Bölgesi'nin En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları anketinde 3'üncü sırada yer aldı."

Haber Akhisar

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, ALF Araştırma tarafından gerçekleştirilen Ege Bölgesi'nin En Başarılı Büyükşehir İlçe Belediye Başkanları anketinde 3'üncü sırada yer aldı.

Göreve geldiği günden bu yana hayata geçirdiği proje ve çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun başarısı bir kez daha tescillendi.

ALF Araştırma Danışmanlık Şirketi'nin 1-4 Temmuz 2023 tarihleri arasında yaptığı Ege Bölgesi’nin “En Başarılı” 10 Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı araştırmasının sonuçları açıklandı.

6 bin 230 kişi ile gerçekleştirilen yüz yüze araştırma sonuçlarına göre Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Ege Bölgesi’nin en başarılı 10 ilçe belediye başkanı arasında 3'üncü sırada yer aldı.

Yapılan ankette 60,9 oranla üçüncü olan Başkan Dutlulu yaptığı açıklamada “Akhisar’ımız yine zirvelerde. Desteğini esirgemeyen tüm Akhisarlılara teşekkür ederim. Hiç durmadan çalışmaya ve güveninize layık olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akhisar Yine Zirvede
Akhisar Yine Zirvede
Akhisar Yine Zirvede
Akhisar Yine Zirvede



Bu haber 419 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ