Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

16-10-2023 15:12 Kategori: Güncel

Akhisar Belediyesi, Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor

Akhisar Belediyesi, Ödüllü Resim Yarışması Düzenliyor
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Akhisar Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel resim yarışması düzenlenecek."

Haber Akhisar

Akhisar Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yılına özel resim yarışması düzenlenecek. “Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100.yılı“ konulu resim yarışması 3 ayrı kategoride gerçekleştirilecek. Yarışma sonucunda dereceye girenler eserler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sergilenecek.

Akhisar Belediyesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıldönümü sebebiyle resim yarışması düzenleniyor. Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100. yılı" konulu yarışma 3 kategoride gerçekleştirilecek. 1.kategoride 6-9 yaş, 2. kategoride 10-13 yaş ve 3. Kategoride ise 14-18 yaş arası katılımcılar yarışacak.

 “DERECEYE GİRENLERE NAKDİ ÖDÜLLER VERİLECEK”

Resim yarışmasına fırçasına güvenen tüm gençler ücretsiz olarak katılabilecekler. 25 Ekim Çarşamba günü son başvuruların alınacağı yarışmada ödül töreni 28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Yarışmada birinciye 3.000 TL, ikinciye 2.000 TL, üçüncüye 1.000 TL ve 3 adet mansiyon ödülü olarak da 500 TL değerinde nakdi ödüller sunulacak.

“TÜM GENÇLERİMİZİ BU ANLAMLI YARIŞMAYA KATILMAYA DAVET EDİYORUM”

Vatandaşların, daha fazla bilgi ve başvuru detayları için www.akhisar.bel.tr/resim-yarismasi adlı internet sitesini ziyaret edebileceğine değinen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Büyük bir coşkuyla kutlayacağımız Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında "Atatürk ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı" konulu resim yarışması düzenliyoruz. Üretilen eserleri 29 Ekim’de sergileyeceğiz. Tüm gençlerimizi bu anlamlı yarışmaya katılamaya davet ediyorum.”



Bu haber 151 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Güncel HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ