Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

30-10-2023 10:56 Kategori: Siyaset

Bakırlıoğlu'ndan Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı

Bakırlıoğlu'ndan Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Ulus olarak büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun."

Haber Akhisar

Ulus olarak büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Tam bağımsızlık ve ulus egemenliğine dayanan Cumhuriyet rejimi; 100 yıldır, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çağdaş, laik, demokratik ve sosyal hukuk devletini gerçekleştirme inancının temel dayanağıdır.

29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet, bağımsızlığın, özgürlüğün, demokrasinin ve hepsinden önemlisi geleceğimizin teminatıdır.

Türkiye egemenliğin kayıtsız şartsız ulusun olduğu Cumhuriyet; Atatürk ilke ve devrimlerinin ışığında, gelişmesini sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.

Aradan geçen 100 yılda, uygarlığın tüm olanaklarından yararlanan, özgür yurttaşlar olarak, geleceğe güvenle bakabiliyorsak, bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet’e ve onun kazanımlarına borçluyuz.

Doğruluktan, çalışkanlıktan, ileri gitmekten vazgeçmeden, büyük Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe hiç durmadan yürüyeceğine “ANT İÇEN” Türk Ulusu olarak, bizleri çağdaş dünya ile buluşturan, demokrasi ve özgürlük ortamı yaratan Cumhuriyeti korumaya ve sonsuza değin yaşatmaya kararlıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; ülkesine, cumhuriyete, laikliğe, adalete ve demokrasiye sahip çıkan tüm yurttaşlarımızın, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor,

Cumhuriyetimizin ilanının ve büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhurbaşkanı seçilmesinin 100. yılını kutlarım.



Bu haber 212 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ