Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

19-04-2018 09:29 Kategori: Spor

T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı

T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 yenerek finale yükselen ilk takım oldu."

Haber Akhisar

Ziraat Türkiye Kupası maçında deplasmanda Galatasaray'ı 2-0 yenerek finale yükselen ilk takım oldu.

GALATASARAY: Muslera, Linnes, Maicon, Ahmet, Latovlevici, Fernando, Tolga, Selçuk, Yasin, Sinan, Eren Derdiyok
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

AKHİSARSPOR: Fatih, Lopes, Mustafa, Dany, Kadir, Larsson, Sissoko, Bilal, Muğdat, Onur, Seleznyov
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

Maçtan Dakikalar

90'Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını uzak direğe doğru gönderiyor ancak kaleci Fatih Öztürk çıkıyor ve meşin yuvarlağı kontrol ediyor.
90'Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın sonuna en az 5 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
90'Teleset Mob. Akhisarspor'da Mustafa Yumlu hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu gerekçesi ile sarı kart görüyor.
86'Sağ kanattan gelişen atakta Martin Linnes ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Eren Derdiyok kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Fatih Öztürk sol köşeye uzanarak mutlak bir gole engel oluyor.
84'Ceza yayı sol çaprazından kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını penaltı noktasının sağ tarafında doğru gönderiyor. Ahmet Çalık bu topu kafa ile penaltı noktasının sol tarafına doğru indiriyor. Bafetimbi Gomis bu noktada bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak savunmada Mustafa Yumlu meşin yuvarlağı çizgi altıpas alanında çıkartmayı başarıyor.
83'Galatasaray'da son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Fernando Reges oyundan alınırken yerine Ryan Donk oyuna dahil oluyor.
80'Ceza sahası sol tarafından kullanılan serbest vuruşta açı dar olmasına rağmen Evgen Seleznyov doğrudan kaleyi düşünüyor ve meşin yuvarlak üst direğe çarparak oyun alanına geri dönüyor.

77'Sol kanatta topu rakibi Daniel Larsson'a kaptıran Maicon Roque, rakibini kolundan çekiyor ve ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyundan ihraç ediliyor.

76'Yeşil siyahlılarda son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Helder Barbosa oyundan alınırken yerine Daniel Larsson oyuna dahil oluyor.
72'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Helder Barbosa ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Evgen Seleznyov sağ ayağı ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
71'Sağ kanat köşe bayrağına yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Helder Barbosa ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak meşin yuvarlak savunmadan sekerek dışarı gidiyor.
68'Selçuk İnan sol çaprazdan altıpas çizgisine doğru ortasını gönderiyor. Kaleci Fatih Öztürk'den seken top altıpas sağ çaprazında Bafetimbi Gomis'in önünde kalıyor. Golcü oyuncu bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Fatih Öztürk ayakları ile gole izin vermiyor.
61'Ceza yayı sağ çaprazından kullanılan serbest vuruşta Maicon Roque doğrudan kaleyi düşünüyor ancak meşin yuvarlak kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.
61'Sarı kırmızılılarda ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Yasin Öztekin oyundan alınırken yerine Garry Rodrigues oyuna dahil oluyor.
58'Bu dakikalarda konuk ekip rakip yarı alanda daha fazla gözüküyor.
55'Sarı kırmızılılarda ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Tolga Ciğerci oyundan alınırken yerine Bafetimbi Gomis oyuna dahil oluyor.
54'Hızlı gelişen yeşil siyahlıların atağında sağ çaprazda rakibini az adamla yakalan Onur Ayık pasını ceza yayı sağ tarafındaki arkadaşı Miguel Lopes'e gönderiyor. Miguel Lopes bekletmeden penaltı noktası sol tarafına hareketlenen Muğdat Çelik'i görüyor. Tecrübeli oyuncu gelişine vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
51'Yasin'in pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Tolga Ciğerci doğrudan kaleyi düşünüyor ancak kaleci Fatih Öztürk sol köşeye uzanarak meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başarıyor.
50'Sağ kanattan gelişen atakta Aykut Çeviker ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak Evgen Seleznyov'dan önce kaleci Fernando Muslera çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.
48'Ceza sahası sağ çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan ortasını ön direğin hizasındaki altıpas çizgisine doğru gönderiyor. Bu noktaya doğru hareketlenen Eren Derdiyok yükselerek kafa vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
46'Müsabakanın ikinci yarısı konuk ekip Teleset Mob. Akhisarspor'un vuruşu ile başlıyor.

45'Hakem Barış Şimşek'in düdüğü ile müsabaka devre arasına giriyor.

45'Yeşil siyahlılarda Aykut Çeviker rakibi Selçuk İnan'a yaptığı sert faul sonrasında sarı kart görüyor.
45'Dördüncü hakemin işareti ile müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ilave ediliyor.
43'Konuk ekipte ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sakatlanan Bilal Kısa oyuna devam edemiyor ve yerine Aykut Çeviker oyuna dahil oluyor.
42'Yeşil siyahlılarda Bilal Kısa sakatlık geçiriyor. Tedavisine saha dışında devam edilecek.
40'Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Iasmin Latovlevici yerden vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ tarafından dışarı gidiyor.
38'Oyunun bu bölümünde orta alanda yapılan karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

35'GOL! Teleset Mob. Akhisarspor, Evgen Seleznyov ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanattan hareketlenen Miguel Lopes yerden pasını ceza yayı sağ tarafına hareketlenen Evgen Seleznyov'a gönderiyor. Topla buluşan golcü oyuncu ceza sahasına giriyor ve yerden vuruşu ile meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.

32'Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi ekibin topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.
30'Martin Linnes'in kafa ile indirdiği topu ceza sahası sağ çaprazında kontrol eden Sinan Gümüş ceza sahasına giriyor ve son çizgiye inmeden pasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Bu noktada bulunan Yasin Öztekin bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmada Dany Nounkeu'dan sekerek kalenin üzerinden dışarı gidiyor.
28'Sol kanattan gelişen atakta Kadir Keleş ortasını yerden ön direğe doğru gönderiyor. Bu noktaya doğru hareketlenen Evgen Seleznyov yerden vuruşunu yaparak topu filelere gönderiyor ancak yan hakemin bayrağı golcü oyuncu için kalkıyor.
27'Ceza yayı sağ tarafına sokulan Selçuk İnan sağ ayağı çok güzel bir şut çıkarıyor ancak kaleci Fatih Öztürk sol üst köşeye uzanarak aynı güzellikte bir kurtarış sergiliyor.
26'Sarı kırmızılılar kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.
23'Evgen Seleznyov'un pası ile sağ kanatta topla buluşan Miguel Lopes ortasını uzak direğe doğru göndermek istiyor ancak kaleci Muslera çıkıyor ve bu topa sahip olmayı başarıyor.
20'Ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Muğdat Çelik yerden vuruşunu yapıyor ancak meşin yuvarlak savunmaya çarparak kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
20'Hızlı gelişen konuk ekibin atağında Bilal'in pası ile Evgen Seleznyov topla buluşuyor. Ceza yayı sağ çaprazına hareketlenen golcü oyuncu rakibi ile girdiği mücadele sonrasında yerde kalıyor ancak hakem Barış Şimşek oyunu devam ettiriyor.
17'Sol çaprazdan ceza sahasına sokulan Tolga Ciğerci çok sert vuruyor ancak meşin yuvarlak savunmadan geri geliyor.
13'Miguel Lopes'in ara pasına Evgen Seleznyov hareketlenmek istiyor ancak tehlikeyi sezen kaleci Fernando Muslera çıkıyor ve bu topa sahip oluyor.
10'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.
7'Konuk ekip kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

4'GOL! Teleset Mob. Akhisarspor, Evgen Seleznyov ile öne geçiyor! Sağ kanatta hareketlenen arkadaşı Muğdat Çelik'i gören Miguel Lopes bekletmeden ara pasını gönderiyor. Topla buluşan Muğdat Çelik sarı kırmızılıların defansını az adamla yakalıyor ve pasını penaltı noktasına doğru hareketlenen Evgen Seleznyov'a gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Evgen Seleznyov yerden vuruşunu yapıyor ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturuyor.

3'Abdoul Sissoko'nun havadan gönderdiği pasa sol kanatta Evgen Seleznyov hareketleniyor ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.
1'Müsabaka ev sahibi Galatasaray'ın vuruşu ile başlıyor.

T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı
T.M. Akhisarspor Ziraat Türkiye Kupasında Finale Kaldı



Bu haber 1414 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ