Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

11-01-2022 08:44 Kategori: Spor

Büyükşehir’in Küçük Kızları Gruptan Lider Çıktı

Büyükşehir’in Küçük Kızları Gruptan Lider Çıktı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Manisa Büyükşehir Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı, grup müsabakalarının son maçında Akhisargücü’nü 3-0 ile geçti."

Haber Akhisar

Manisa Büyükşehir Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı, grup müsabakalarının son maçında Akhisargücü’nü 3-0 ile geçti. Aldığı bu sonuçla gruptan 1’inci olarak çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı, çeyrek finaldeki rakiplerini beklemeye başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı, grubun son maçında Akhisargücü ile karşılaştı. Akhisargücü’ne set vermeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Küçük Kızlar Voleybol Takımı müsabakadan 25-20, 25-14 ve 25-09’luk sonuçla ayrıldı. Rakiplerine set vermeden maçları tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Soma Ilgazspor, Kula Divlitspor ve Akhisargücü’nün bulunduğu grubunu lider olarak tamamladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, grubu lider tamamlayarak, çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazanan oyuncuları kutladı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sonuçlar almaya devam ettiğini hatırlatan Memiş, başarılarda katkısı olan teknik adamlar, Caner Doğançay, Selin Etker ve Dudu Korkmaz Dirik’e çalışmalarında başarılar diledi. 



Bu haber 626 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ