Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

17-02-2017 12:35 Kategori: Spor

Akhisar Belediyespor, Acıbadem’i konuk edecek

Akhisar Belediyespor, Acıbadem’i konuk edecek
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

"Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı 24.haftada Acıbadem Üniversitesini konuk edecek."

Haber Akhisar

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı 24.haftada Acıbadem Üniversitesini konuk edecek.

Yeşil-siyahlı devler bugün Akhisar Belediye spor salonunda saat 15.00’de yapacağı son hazırlık ile çalışmalarını tamamlayacak. Akhisarlı devler de sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Akhisar Belediye Spor Salonunda yarın (Cumartesi) saat 18.00’de yapılacak müsabakayı Tahsin Kuzu, M. Kazım Çetin, Duhan Köyiçi yönetirken Burak Babaoğlu ise teknik gözlemci olarak görev yapacağı bildirildi. Maç başına 80 sayı ortalaması bulunan ev sahibi ekip yeşil-siyahlılar 32 puan ile 11 sırada bulunurken maç başına 78 sayı ortalaması bulunan konuk ekip Acıbadem Üniversitesi ise 39 puan ile 5.sırada yer alıyor.

Geçen hafta deplasmanda Bursaspor Durmazlar Basketbol takımına 6 sayı farkla yenilen Akhisar Belediyespor’da Leemire Goldwire 408 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken geçen hafta evinde lider Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u 1 sayı farkla yenen Acıbadem Üniversitesi takımının ise en skorer oyuncusu 460 sayı ile Carl Bracey Arman Wright bulunuyor.

Akhisar Belediyespor Basketbol takımı Antrenörü Serhat Yapıcı’nın karşılaşmaya Cenk, Goldwire, Sercan, Reha, Tyler Smith beşlisi ile çıkması bekleniyor. Sezonun ilk devresi İstanbul Acıbadem Üniversitesi Spor Salonunda yapılan müsabakada Akhisar Belediyespor rakibine 22 sayı farkla 99-77 mağlup olmuştu.

Akhisar Belediyespor ligin 25.haftasında 1 Mart Çarşamba günü saat 17.00’de Muğla Atatürk Spor Salonunda Muğla Orman Basketbol takımına konuk olurken, İstanbul temsilcisi Acıbadem Üniversitesi ise evinde Mamak Belediye Akhisar DSİ takımını konuk edecek.

(BG)



Bu haber 1006 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Spor HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ