Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

Serdar Serdaroğlu Radyo Akigo'ya Konuk Olarak Katıldı

Serdar Serdaroğlu Radyo Akigo'ya Konuk Olarak Katıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

   Türkiye Partisi Akhisar ilçe Başkanı Serdar  Serdaroğlu,  Radyo Akigo’da  Sabah DJ  İstemi  Harta’nın proframına konuk olarak katıldı. Serdar  Serdaroğlu usta programcı  İstemi Harta ile birlikte Akhisar çevre köy ve beldelerdeki  dinleyicilere vatandaşlara 2 saate yakın  Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener  ve Akhisar İlçe Teşkilatı hakkında bilgiler verdi.

    Türkiye Partisi ilçe Başkanı Serdar Serdaroğlu, programda dinleyicilere anlattığı bilgilerde Genel Başkan  Abdüllatif Şener ile Türkiye Partisinin bir karede birleşimini sağlamak olduğunu,  Akhisar’da  çiftçinin, esnafın sorunları, dersanelerin kaldırılması okul puanıyla üniversiteye girilmesi, esnafımızın vergi yükünün  hafifletilmesi için yaptırım sağlanacak olması, siyasette kadınlara gençlere öncelik verilmesi , İktidara gelindiğinde  işçiye,  memura,  emekliye   yüksek  bir oranda maaş zammı yapmak olduğunu paylaştı.

    Serdaroğlu; “Ben de varım diyen herkes kadromuz, kattığımız her düşünce programımız” sloganını tekrarladı. Programının son kısmında Türkiye Partisi İlçe Yönetimini tanıtıp Radyo Akigo  personeli DJ Arzu Budak, İstemi Harta Şevket Budak’ a teşekkür etti.


#album=00122#




Bu haber 1945 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ