Lale Lokantası

Akhisar Üniversitesi

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

MHP İlçe Teşkilatı Halka Açık Yönetim Kurulu Toplantısı Yaptı

MHP İlçe Teşkilatı Halka Açık Yönetim Kurulu Toplantısı Yaptı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

  Akhisar Mhp Akhisar İlçe Teşkilatı Başkanı Ali Çavdar ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Efendi Mahallesi Havuzlu Kahve de gerçekleştirdi.

  Toplantı gündeminde aynı zamanda Türkiye gündeminde  de olan Anayasa paketi bilgilendirme ve yolsuzluklar vardı. Toplantıda gündeme gelen konulardan bir diğeri ise geçtiğimiz günlerde Gördes’in Karayakup Köyü ndeki şehit Ertaş’ın cenaze töreni ve şehide karşı Akhisar’daki ilgisizliğe değinildi. Yahya Çavuş’un torunları olarak bu sıkıntıları ve gerçekleri her zaman dile getireceklerini ifade eden başkan Çavdar, Mahalle sakinlerinden bir vatandaşın; "1 paket sigara 5 TL 1 kilogram tütünde aynı fiyatta olmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, Ali Çavdar tütünde fonun kaldırılmış olduğu tütüncülüğün tamamen bittiğini belirtti.

  Efendi mahallesi sakinleri Tedaş Elektrik işletme kurumunun habersiz bir şekilde eski saatleri söküp yenilerinin takılması konusundaki sıkıntılarını da dile getirdiler. Toplantı sonunda Çavdar: “ Gelen siyasetçilere sürekli sorular sorun ki gerçekleri ve doğruları öğrenin.” dedi.

  Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda mahalle sakinleri Mhp Akhisar Teşkilatı nın toplantısını kendileri ile birlikte yaptıkları için teşekkürlerini sundular.


 #album=00195#




Bu haber 961 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

akm

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ