Akhisar Üniversitesi

Lale Lokantası

lale

01-01-1970 00:00 Kategori: Siyaset

Hak ve Eşitlik Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Açıldı

Hak ve Eşitlik Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı Açıldı
  • Facebook Paylaş
  • Yorum Yaz

""

Akhisar'da Hak ve Eşitlik Partisi Akhisar İlçe Teşkilatı yapılan açılış töreni ile birlikte açıldı.

İlçe Teşkilatı Başkanı Murat ŞIRNAK yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi:

"Bugün burada Hak ve Eşitlik Partimizin Akhisar ilçe yönetimini basına, basın aracılığıyla da halkımıza tanıtmak için toplanmış bulunmaktayız.

İlçe Başkanı olarak ben Murat ŞIRNAK 1970 Akhisar doğumluyum. E.M. Lisesi Elektrik bölümü mezunuyum. Askerliğimi Doğu Anadolu’da yaptım.15 yıl Keskinoğlu Şirketler gurubunda yönetici olarak çalıştım.2 yılı aşkın süredir sigorta acenteliği yaparak ticarete atıldım. Evli ve 3 çocuk babasıyım.

Kısaca Genel Başkanımızı anlatmak istiyorum. 1947 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde doğdu.11 yaşında girdiği Selimiye Askeri Ortaokulu ile başlayan 43 yıllık askeri eğitim hayatına ilk adımı atmış oldu. 1993 yılının Mayıs ayında kanlı terör örgütünün Bingöl kırsalında gerçekleştirdiği eylemle tırmanan olaylar sonrasında Kurmay Albay olan Genel Başkanım Osman PAMUKOĞLU gönüllü olarak dönemin Genel Kurmay Başkanı tarafından 1993’te Hakkâri Dağ ve Komando Tugayı  Güvenlik Komutanlığına tayin edildi. İki yıl süresince PKK terör örgütüne karşı 4000 subay-astsubay, 55.000 Askeri Komuta ederek mücadelede büyük başarılar kazandı. Çarpışmalara bizzat katıldığı için askerleri tarafından Efsane komutan olarak anılmaya başlandı.2002 yılında da tümgeneral rütbesi ile emekli oldu. Yüksek cesareti nedeni ile bir adet 1.dereceden altın üstün cesaret ve feragat madalyası, iki adet üstün cesaret ve feragat nişanı alan genel başkanım Osman PAMUKOĞLU Türk ordusunda 5 kez üstün birlik yetiştirme nişanına sahip tek Subay ve General oldu.

Sayın Genel Başkanımız Osman PAMUKOĞLU’nun izinde yürüyeceğimize ben ve yönetici arkadaşlarım söz veriyoruz.

Hak ve Eşitlik Partisinin açılış bildirisini okumak istiyorum.

Hak ve Eşitlik Partisi 4 Eylül 2008 günü Türk siyasi sahasına çıkmıştır. Sayın genel başkanımız Sinop Gerze’den yayınladığı Anadolu ve Trakya’da yaşayan Türk halkı bu çağrı size bildirisi ile çok büyük kitleyi yanına alarak 36 gün içinde bugün bizim için 11 Kasım 1938dir diyerek Hak ve Eşitlik Partisini kurmuştur.

Kısaca parti programından bahsetmek istiyorum. Hak ve Eşitlik Partisi ekonomik kalkınmayı ve kültürel  gelişmesini sağlamış demokratikleşmesini gerçekleştirmiş her türlü sınıf ve feodalite kalıntılarından temizlenmiş bir Türkiye’de yurttaşlarımızın bir lokma yiyecek uğruna yaşamlarını tüketmeden insan onuruna yakışır bir şekilde yaşamasını sağlamak amacıyla kurulmuştur. Tam bağımsızlık ve ulusal egemenlik hak ve eşitlik partisinin tüm faaliyet ve çalışmalarının temelini oluşturur. Hak bu ülkede en çok yenen ve çiğnenen şey eşitlik ise hiç olmadığı için partinin adı Hak ve Eşitlik konulmuştur.

Yeni sömürge politikaları ülkemizde işleri çığırından çıkarmıştır.1918’e doğru gitmekte olan bu yolun kesilmesi şarttır. Bizim Türk milleti olarak bin bir güçlükle kurduğumuz ülke, bu kafayla giderse yakın gelecekte Anadolu medeniyetleri müzesindeki yerini alacaktır. Türkiye’nin iki kıymetli hazinesi gençliği ve doğal kaynaklarıdır. Biz halkın ve gençlerin temsilcisiyiz. Milletin küllenen ateşini yeniden yakacağız. Halkı sömürerek değerlerini satarak kendini yaşatanlar ve bunlara göz yumanlarla siyasi mücadele yapacağız. Birey ve halk özgüvenini kazandı mı? Milletin her sorununun üstesinden nasıl gelindiğini kanıtlayacağız.

Hak ve eşitlik halkın kendisinin kurduğu ilk siyasi partidir. Devletin efendisi millettir ve bu partinin tüm mensupları milletin emrindedir.

Bu ülkede hak kavramı soluduğumuz havadan kovulmuştur. Yolsuzluğa da kılıf bulunmuştur.’’devlet sırrı açıklayamam ‘’vurgun ve yağma zevkini tatmış olanlardan, hazineyi soyanlardan bunların hesabı sorulacaktır. Soygun ve yağma dediğimiz sadece arazi çalmak rüşvet almak hazineyi soymak anlamına gelmiyor. Emeği yağmalamak, bütün bu sistemin en temel hırsızlığıdır. Kimileri sermaye adına, kimileri devlet adına, kimileri ağalık beylik adına kimileride Allah adına emek hırsızlığı yapıyor. Milleti ve devleti soymak o kadar kolaylaştırılmış ki… Memleket kapanın elinde kaldı geri alacağız.

Halkçıyız önce ekmek sonra huzur.

Milliyetçiyiz bütün milletleri severiz ama en çok kendi memleketimizi severiz.

Sosyal adaletçiyiz, Dağda hayvan otlatan çobanla Çankaya da oturan zat aynı haklara sahip olacak.

Bizlere soruyorlar. Sağcı mısınız? Solcu musunuz? Bizler ne sağcıyız ne solcuyuz biz Anadolu kartalları hep yukarıdayız.

Son olarak Akhisar da ikamet eden ve çalışan tüm hemşerilerimizi Hak ve Eşitlik partisi çatısı altında görmek istiyoruz. Biz tamamen ülke menfaatleri için çalışan bir partiyiz. Bize gelirken akıllarında bir şüphe olmaması açısından Akhisar halkına şunu açıklamak isterim. Biz herhangi bir partinin uzantısı veya devamı değiliz. Biz her kesime eşit yakınlıkta olan siyaseti vatan aşkı olarak bilen başı dik devlet onurlu millet anlayışı ile ulusumuz için çalışan bir Türkiye Partisiyiz.

Uyutmaya, Avutmaya, Soymaya son vermek ise boynumuzun borcudur.

Allah daima doğruların ve hak arayanların yanındadır.

YAŞASIN VATAN  YAŞASIN TÜRK MİLLETİ. " dedi.

 

HAK VE EŞİTLİK PARTİSİ  AKHİSAR  İLÇE BAŞKANLIĞI  YÖNETİM KURULU                                               

1.     Murat   ŞIRNAK            İlçe Başkanı      Sigortacı

2.     Selahattin         KOLAS İlçe Başkan Yardımcısı  Em. Astsb

3.     Mine     ŞIRNAK            Muhasip           Avukat

4.     Bülent  GEREN            Sekreter           Esnaf

5.     İsmail   BOZ     Basından sorumlu Bşk.  Esnaf

6.     Hakan  YAŞLIER          Teşkilatlanmadan sorumlu Bşk.  Nakliyeci

7.     Onur     TAŞBİNAR        Teşkilatlanmadan sorumlu Bşk. Yrd.       Esnaf

 

,7.    Onur    TAŞBİNAR        Teşkilatlanmadan sorumlu Bşk. Yrd.       Esnaf

8.     Nazmiye           SAKARYA        Kadın Kolları Bşk.         Ev Hanımı

9.     Nilüfer   KOLAS Kadın Kolları Bşk. Yrd.   Ev Hanımı

10.   Ümit     KÖKBİBER       Gençlik Kolları Başkanı  Serbest

11.   Erkan   KOÇYİĞİT         Gençlik Kolları Başkan Yrd        Esnaf

12.   İsmail   ALOĞLU           Esnaf ve sanatkârlardan Sorumlu Bşk.    Dekorasyon

 

13.   Süleyman         ERİŞ    Esnaf ve sanatkârlardan Sorumlu Bşk. Yrd          Esnaf

14.   Yasin   ÜSTTAŞ           Fabrikalardan Sorumlu Bşk.       Esnaf

15.   Mehmet            KESKİN            Fabrikalardan Sorumlu Bşk. Yrd. Esnaf

16.   Ahmet CESUR Mahallelerden Sorumlu Bşk.      Esnaf

17.   Mehmet            ÇELEK Mahallelerden Sorumlu Bşk. Yrd.            Esnaf

18.   Hüseyin            ACARKANLI     Şehit ve Gazi Ailelerinden Sorumlu Bşk. Emekli


 

#album=00245#


Bu haber 1289 defa okunmuştur.
HABERE YORUM YAZIN



FACEBOOK YORUM


DİĞER Siyaset HABERLERİ

Karahan

gazete manşetleri
ANKETİMİZE KATILIN

iyi mi

NAMAZ VAKİTLERİ
PUAN DURUMU

E-BÜLTEN ABONELİĞİ